Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Slik fjerner en epoxy Coat av platemetall

Epoxy er et holdbart belegg som når de anvendes på metall opprettes en permanent barriere som beskytter overflaten av metallet mot korrosjon og kjemikalier. Å sveise på et stykke epoxy belagt metall, må du fjerne epoxy belegg fra sveisen området. Sviktende å fjerne epoxy belegg fra metall vil gjøre sveisestrengen porøs - Hvis du kan få sveisen til å bue gjennom tykk epoxy belegg. Du trenger:
60-grit flapper hjulet
4-tommers vinkelsliper
Vernebriller
lær arbeidshansker
Face skjold
4-tommers diameter wire

Vis flere instruksjoner
en

Fest 60-grit flapper hjulet til 4-tommers vinkelsliper. Du må bruke en flapper hjulet for å fjerne epoksymaling fra overflaten av metallstrimmelen, som en flapper hjulet slites ned som sliper. Dette eliminerer flapper hjulet tetter med epoxy. En standard slipeskive vil tette raskt med epoxy, slik at slipeskiven å varme opp metall i stedet for å fjerne epoxy belegg.
2

Don dine vernebriller, lær arbeidshansker og visir.
3

Nedre ansiktet skjold, trykk på avtrekkeren av 4-tommers jeksel og senke spinnende 60-grit flapper hjulet til overflaten av epoxy belagt metall.

4

Fjern 60-grit flapper hjulet fra 4-tommers vinkelsliper og fest 4-tommers diameter wire til 4-tommers vinkelsliper.
5

Kjør spinnende wire over området av metallstrimmelen du fjernet epoksybelegg med det 60-grit flapper hjulet. Dette vil fjerne og endelig rengjøre overflaten av metall.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62461.html

Previous:
Next:

Body Shops