Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan gjøre en Auto Body arbeidsbok

I auto-body industrien, til spesialister som velger dette feltet som stupe rett inn og få hendene skitne. Lese bøker er i motsetning til hva de gjør naturlig. Men de må lese bøker for å øke sine kunnskaper og være konkurransedyktig i feltet. I stedet for å skrive en kjedelig bok om auto-body reparasjon, krydre det opp og skape en mer interaktiv publikasjon som en arbeidsbok. En auto-body arbeidsbok som hands-on som en bilentusiast kan få uten å jobbe på en aktuell bil. Du trenger
Kartotekkort
Auto kroppen Bilder fra Printer
Vis flere instruksjoner
en

Velg en lærerik nivå for publikum av det planlagte auto -body arbeidsbok: som nybegynnere, middels, eller avansert. Bestem hva du vil at leserne skal oppnå ved den tiden de fullfører arbeidsboken.
2

ransake gjennom andre mekaniker og auto-kroppen arbeidsbøker på markedet. Gjøre oppmerksom på testing og quiz-stil valg som du kan bruke i din egen arbeidsbok.
3

Brainstorm og få noen ideer på papiret om mulige auto-body fag som du kan takle eller auto -body oppgaver som du vil at arbeidsboken å lære, for eksempel maling-mindre bulke reparasjon.
4

Skriv inn mulige emner på en indeks kort hver. Skriv ned alle delemner som kommer til hjernen på samme kartotekkort. Under emnet, oversikt over mulige teknikker kan du bruke som fill-in-the-blank, avkrysningsbokser, eller ord finner.
5

Forskning fagene. Skriv notater på kartotekkort. Gruppere lignende gjenstand notater i stabler. Arbeidsboken kan fokusere på en spesialitet av auto-body reparasjon eksempel kollisjon reparasjon, noe som vil gi deg plass til å lage en serie med arbeidsbøker hvis du har besluttet å utvide prosjektet.
6

Finn bilder og diagrammer å inkludere i arbeidsboken. Kjøp bruk lisenser fra fotografer fra nettsteder som iStockphoto.
7

Bruk notatene dine til å skrive undervisningen tekst for hvert emne i arbeidsboken. Lengden vil være avhengig av vanskelighetsgrad av faget. Skriver dem opp i et tekstbehandlingsprogram som Microsoft Word. Skriv ut dokumentet for vurdering. Understreke de viktigste punktene i teksten.
8

Slå de viktigste punktene i en øvelse. På slutten av hver del, inkluderer en pop quiz, kryssord, en samsvarende spill, eller en rekke øvelser.
9

Prøv en annen interaktiv quiz format for hver modul for å gi arbeidsboken variasjon. Du kan legge ut bilder av auto-body shop verktøy og krever leseren til identitet verktøyene på slutten av en modul. På slutten av neste modul, ville du inkludere en multiple choice. For mer fleksibilitet i design for øvelser, kan du bruke et design programvare som Adobe Photoshop for å lage diagrammer og grafer, og deretter legge dem i Word-dokumentet.
10

Har arbeidsboken anmeldt for forståelse. Finne ut om introduksjoner har blitt skrevet tilstrekkelig nok til å undervise noen som er ukjent med auto kroppen fungerer.
11

gjennomgang av formatet på dokumentet. Send arbeidsboken til en skriver. Be om å se den første opplag før du masseprodusere arbeidsboken.
12

Sjekk arbeidsboken for formatering feil, for eksempel en avmerkingsboks som henger på øverst på en ny side når den skal ha vært på bunnen av den foregående side. Sjekk om det er oversett grammatikk og stavefeil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62742.html

Previous:
Next:

Body Shops