Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan Spray klarlakk Med en Iwata 1.3 Gravity feed Gun

For å sikre en høy kvalitet klarlakk finish, er det svært viktig å bruke profesjonelle handel malingsprodukter og en high-end spray pistol produsert av en anerkjent markedsleder. Iwata er kjent for å produsere presisjonsfylte utstyr og verktøyene blir jevnlig brukt i kroppen butikker med dyktige teknikere. Den beste typen Iwata spray pistol til bruk på klarlakk er en tyngdekraft-matet modell med en 1.3mm dyse oppsett. Denne stilen av pistolen gir god forstøving, utmerket materiale flyt og er utrolig lett. Du trenger:
Spray messe
Iwata Spray pistol (1.3mm setup)
Antistatisk beskyttende kjeledress
Latex hansker
Air-matet åndedrettsvern
Tack klut
Klarlakk lakk
Kompatibel herder
Kompatibel tynnere
Cellulose tynnere
Vis mer Instruksjoner
Forberedelse
en

Sørg for at kjøretøyet krever klarlakk er riktig forberedt og maskert. Maling bør skje i en lav-bake sprøyteboks kjører ved en temperatur på ca 70 grader Fahrenheit.
2

Før påføring klarlakk, må bilen være malt med en base farge først. Bruk alltid en vannbasert eller løsemiddelbasert farge som er kompatibel med den type klarlakk du har tenkt å bruke.
3

Bruk alltid verne anti-statiske kjeledress, gummihansker og en luft -matet respirator før sprøyting klarlakk. Blanding bør foregå i forholdet 2 deler klarlakk til en del herder. Ytterligere 10 prosent av kompatible tynner kan legges for å sikre en god flyt av materialet gjennom pistolen.
4

Før påføring av klarlakk, sikre at basen fargen har blitt ryddet for skitt eller rusk av tørkes lett med en tack klut.
Application
5

Start alltid på det høyeste punktet av et kjøretøy først og arbeid nedover. Den Iwata Pistolen bør holdes omtrent 6 inches bort fra overflaten av legemet panelet. Påfør alltid klarlakk starter på et hjørne av panelet.
6

Når programmet starter, bør første strøk påføres som lys overflate som dekker som kapsler inn grunnfarge. Dette er kjent som et grep frakk og også bidrar til å gi heft for andre strøk. Armen skal bevege seg i raske sideveis slag og samtidig opprettholde en lik avstand fra panelet til enhver tid. Hver påfølgende hjerneslag bør gi en overlapping over den forrige på ca 50 prosent.
7

Fortsett å påføre klarlakk uten avvikende eller sakker armbevegelser til hver enkelt panel er fullført. La første strøk av materialet en kort flash-off periode på rundt ti minutter. Før den andre strøk påføres, teste grenser maskering papir for å sørge for at første strøk er "klebrig" i stedet for å bli våt.
8

andre strøk må brukes som en full tildekking og bør være administreres på samme måte som det første belegg. Imidlertid vil armbevegelser behov for en langsommere som et større volum materialet blir satt inn på kjøretøyet. Hold armen bevegelse hele tiden for å hindre renne eller sige i lakken.
Etterbehandling
9

Når andre strøk er påført, permisjon for å blinke ut for 10 minutter før steking. Dette vil gi tid for løsemidler til å stige til overflaten og skal bidra til å hindre dukker når ovnen er aktivert.
10

Plasser spray messe på stek i 30 minutter ved 160 grader Fahrenheit. Det er lurt å sjekke de anbefalte tørketider på tekniske datablad fulgte med klarlakk.
11

Mens bilen er baking, rengjør Iwata pistolen grundig med cellulose tynner før lagring bort trygt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62763.html

Previous:
Next:

Body Shops