Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan erstatte en frontlys på en 2003 Chevy Trailblazer

Hvis frontlys i Chevy Trailblazer brenner ut, må du erstatte den umiddelbart. Frontlys er en av tre lyspærer som finnes foran frontlys forsamlingen på 2003 Trailblazer modell, og du må fjerne lampehuset å få tilgang til lys. Frontlys pære kan ikke skilles fra sin pæreholderen, du må skifte pære og holder sammen. Du trenger
Wrench
Flat skrutrekker
Replacement frontlys pære
Vis flere instruksjoner
en

Løft plast radiator panel mot motorrommet, dens festene bør ta en fakkel-mutter skiftenøkkel eller lignende. Slipp grillen er klipp på bunnen ved hjelp av en skrutrekker og løft grille utenfor kroppen.
2

Trekk lampehuset er støttemurer faner på toppen, svinge bolig av bilens karosseri , fjern parkering og side-markør pære stikkontakter fra huset, koble de elektriske kontaktene og fjerne bolig fra kroppen.
3

Pull off frontlys adgang dekselet. Reach inne, slår pæreholderen moturs og ta den med pære. Trekk ut pæreholderen elektriske kontakten.
4

Koble den elektriske kontakten til den nye frontlys og pæreholderen, sett holderen inn i frontlyktene og vri den med klokken. Ikke berør lyspæren glass med bare hendene. Lukk lampen med den runde dekselet.
5

Koble de elektriske kontaktene til lampehuset og installere parkeringsplasser og side lys, dreie dem med urviseren i huset.
6 < p> Linje opp lampens styrepinnene med hullene i Trailblazer frontpanel. Skyv beholde tappene ned for å låse hodelykt på plass.
7

Monter grillen på lastebilen kroppen, ved hjelp av klipp for å feste den til de frontlykter. Installere radiator dekselet over grillen med sine fester.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62546.html

Previous:
Next:

Body Shops