Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvor å Fastsette Trunk Latch på en 2001 Ford Focus

Stammen låsen på Ford Focus fungerer på en lignende måte til dørhåndtak, men uten en lås. Hvis låsen på stammen har problemer, er det mest sannsynlige resultatet at stammen ikke vil holde åpent. I dette tilfellet må du fikse stammen ved å erstatte låsen. Hvis du fikse og bytte ut låsen, må du overføre den gamle låsesylinderen til den eller installere en ny sylinder med det. Du trenger
skrutrekker
Torx skiftenøkkel, File
M6 springen
Latch
Loctite sealer
M6 med 6,5 millimeter skruen
Vis flere instruksjoner
Fjerne Latch
en

Koble bilens negative batterikabelen, spesielt hvis bilen er utstyrt med strøm sluser.
2

Åpne bagasjerommet.

3

Angre og fjerne plast skruer fra stammen sin liner trim, koble ledningene pluggen fra låssammenstillingen og løsne gummimaljen som omgir låsesylinderen inne koffertlokket.

4

Skru til skruene for stammen låsen med en Torx skiftenøkkel, trekke låsen med låsesylinderen og løsne kabelen enden av sperren.
5

File ned huset til låse sylinder til du kan se våren og stempelet. Ta våren og stempelet og deretter snu og fjerne sylinderen fra huset.
Installere Latch
6

Skjær en tråd i erstatning låsen er låsesylinderen bolig ved hjelp av en M6 springen. Skjær den i stedet hvor stempelet ble fjernet i den gamle sylinderen boliger.
7

Installer låsesylinderen i erstatning låsen sin bolig og vri sylinderen for å finne den på plass. Skyv stempelet inn i hullet sitt og fest den med en M6 med 6,5 millimeter skruen med Loctite sealer påføres gjengene.
8

Sett låssammenstillingen inn i sitteplasser i bagasjerommet lokket, koble til kabelen slutten, og fest den med festeskruene.
9

Clip i gummitetningsringen på plass på låsesylinderen, koble ledningene pluggen til låsen og skru stammen liner på plass.

10

Sett nøkkelen inn i låsen sylinder og sørge for at det blir fritt og klinke riktig funksjoner, og deretter lukke koffertlokket.
11

koble til batteriet kabelen.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62478.html

Previous:
Next:

Body Shops