Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan gjøre Body Work på Automobiles

Automotive karosseri er en ferdighet som mange auto body teknikere gå til en handel skole for å lære. Denne ferdigheten kan også læres ved å følge instruksjonene og øve på så mange biler som mulig. Auto kroppen arbeid er fysisk arbeid og grunnleggende tekniske ferdigheter. Verktøy og materialer for å gjøre kroppen fungerer på biler. De fleste kroppen verktøy og materialer kan bli funnet på en deler butikken med noen spesialitet verktøy eller materialer bare tilgjengelig på en billakk forsyning butikken. Du trenger
Drill
Dent puller
Body hammer
Grinder
80 grit sliping pad
Body filler
Plastic nal
180 sandpapir
Pussing blokk
220 sandpapir
maskeringstape og papir
Wax og fett remover
Towel
Spray primer
400 sandpapir
Spray maling
Spray klarlakk maling

Vis flere instruksjoner
en

Bor hull i de dypeste områdene av bulker. Sett tuppen av bulke avtrekker inn i hullet og skru den på ved å vri på slutten. Skyv vektet håndtaket frem og tilbake til 'pull' bulke ut. Roter til forskjellige hull inntil bulken er mer flatt og jevnt med overflaten av bilen. Bruk en kropp hammer for å banke ned noen forhøyninger som stiger høyere enn det omkringliggende overflaten av bilen. Den reparerte området bør være lavere enn den omkringliggende overflaten.
2

Grind inni og rundt kantene av bulke med en jeksel og 80 grit disk pad. Slipe bort all maling og primer før du kommer ned til bart metall. Bruk en plast nal for å påføre et tykt lag med sparkel. Fyllstoffet bør fylle ut alle lave områder og være tykk nok til å stige høyere enn det omkringliggende overflaten av bilen. La sparkelen tørke og herde i én time.
3

Wrap en pussekloss med 180 sandpapir og sand tørket sparkel til det er glatt og jevnt med overflaten av bilen. Sand området igjen med 220 sandpapir på pussekloss. Dette jevner ut overflaten mer og fjerner de dypere riper satt i filler av 180 grit papir. Hold pussekloss glatt og flatt mot bilens overflate.
4

Place maskeringstape og papir over alle områder som ikke vil bli malt. Dekke vinduet glass, dekk, felger, dørhåndtak, viktige hull, trim, lys og grille. Bruk voks og fett remover og et håndkle til å tørke overflaten av bilen for å fjerne partikler som kan dukke opp under ferdige maling jobb.
5

Dekk reparerte området med primer, holder kan seks til 8 inches fra overflaten og bruke venstre til høyre bevegelser, ikke opp og ned. Bruk en tykk pels og la den tørke i 30 minutter. Sand den primered området glatt med 400 sandpapir. Tørk den ned med voks og fett remover igjen.
6

Spray 03:57 tynne strøk med maling over området, som holder sprøyta 6 til 8 inches fra overflaten. Begynn på toppen av den bil og arbeide ned, holde kappene lett og tynn for å unngå løper i malingen. Vent 15 minutter mellom hvert strøk. Gjenta disse teknikkene med klarlakk maling. Vente en hel dag før du håndterer området.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62701.html

Previous:
Next:

Body Shops