Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan Sand Av Auto Paint

Maleri en bil eller lastebil handler om riktige forberedelser. Å bruke plast sparkel, må du jobbe på bart metall, fordi ellers vil det ikke holder. Du kan også få en bedre maling jobb hvis du fjerner bilen ned til bart metall. For å gjøre dette, trenger du ikke en sandblaster eller kjemisk strippere, kan du bare bruke noen pneumatisk verktøy og litt sandpapir for å få jobben gjort. Du trenger:
Air respirator
Air kompressor og luftslange
Pneumatisk eksentersliper
80-grit eksentersliper sandpapir
120-grit eksentersliper sandpapir
200-grit eksentersliper sandpapir
Vis flere instruksjoner
en

Plasser friskluftsmaske i ansiktet ditt. Dette vil beskytte deg mot eventuelle maling støv som vil komme opp i prosessen med sliping av finish.
2

Påfør 80-sandpapir pad til eksentersliper, deretter koble sander til luft kompressoren via luftslangen.
3

Trekk avtrekkeren på eksentersliper og hold den til malt overflate som du ønsker å strippe. Arbeid sander i et sirkulært mønster, sliping av overflaten med sandpapir. Den 80-grit papir er ganske aggressiv, så ikke bo i ett område for lenge og føler panelet ofte for å sørge for at du ikke varmer opp panelet for mye. Den 80-grit bør ta av mesteparten av malingen.
4

Bytt til 120-sandpapir når det meste av malingen er borte. Dette vil rydde opp riper igjen fra 80-grus, og få det nærmere å male kvalitet. Du er ferdig når alle malingen er borte, og det har en jevn glatt utseende til det.
5

Bytt til 200-grit pad og gjenta trinn 4. Dette vil gi deg en lakkerbare overflate å arbeide med, og alt av malingen skal være borte på dette punktet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62375.html

Previous:
Next:

Body Shops