Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Slik reparerer Bil Fenders

Hvis en fender på bilen din har blitt skadet, hvor mye arbeid å reparere det vil avhenge av skaden. De nøyaktige verktøyene som trengs for å reparere en fender bulk, som størrelsen av hammer eller hvis du trenger en hammer i det hele tatt, vil avhenge av hvor stor bulk er. Dette vil også avgjøre om du trenger å fjerne fender fra bilen til å jobbe på den. Dersom bulken er liten, vil det imidlertid faktisk bidra til å holde på fender. Du trenger
Jack
Jack står
hjulmutternøkkel
Wrench
skrutrekker
Håndholdt sugekopp
Hammer og dolly
Vice-grip tang

Vis flere instruksjoner
Fjerne Fender
en

Hev bilen ende med den skadede fender med jack. Støtte den enden av bilen med bukker vil gi bedre støtte.
2

Åpne panseret /trunk og døren for den siden av bilen og ta av hjulet. Finn alle festene for fender.
3

Koble splash skjold i fender godt. Deres festene kan kreve en skrutrekker Torx skiftenøkkel eller unbrakonøkkel, avhengig av modell.
4

Koble eventuelle deler som er koblet til fender, som support stang for panseret. Støtt hette med en stor, solid stokk før du gjør dette.
5

Fjern al festene for fender. Disse festeanordninger kan være plassert langs den ytre kant av motor /trunk kupé, innenfor karmen og i godt hjulet. De kan kreve normal skiftenøkkel til en Torx /unbrakonøkkel.
6

Løft fender av karosseriet. Du må kanskje to personer for å støtte det riktig og unngå å skrape noen annen del av bilen.
Reparasjon Dents
7

Pull på bulk med en stor sugekopp med et håndtak til å trekke bulke utover - gjør dette mens fender fremdeles er koblet til bilen. Starter på ytterkantene av bulk og gradvis jobbe deg innover.
8

Pound bulke med en hammer ved hjelp av små kraner i stedet for lange seg. Målet for senteret av bulke for å unngå utstikkende, og støtter den andre siden med en dolly hvis du bruker en tung hammer.
9

Bend noe bøyd fender støtter tilbake på plass ved hjelp av vice-grep pilers .
10

Koble fender tilbake på bilen - hvis du har fjernet det - når du har reparert bulk

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62436.html

Previous:
Next:

Body Shops