Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Slik installerer Bed Bolts

Sikre en seng til en lastebil er en ganske enkel oppgave, men hvis det ikke er gjort riktig, kan kjøretøyet bli usikre. Pluss, å sette en seng på et kjøretøy er tungvint bare på grunn av størrelse og masse. Men installere bed bolter bør ta ca 15 minutter eller så med enkle håndverktøy. I dette tilfelle er kjøretøyet en 2001 Chevrolet Silverado, men prosessen er den samme for mange andre kjøretøyer. Du trenger
3/8-inch skralle og socket satt
3/8-inch skralle forlengelse
Bed bolter
Assistant
Vis flere instruksjoner

1

Place sengen på baksiden av lastebilen ved hjelp av en assistent. Dette er et tungt element, så sørg for at du har hjelp med å sette sengen på lastebilen.
2

Rett bak sengen med de bakre skruehull ved å legge på ryggen og ser opp gjennom baksiden av rammen og leter etter den gjengede festet i sengen. Du kan flytte den ene eller annen måte ved å skyve eller å ha assistenten skyve frem og tilbake.
3

Tråd sengen bolt inn i sengen gulvet med 3/8-inch skralle og utvidelse . Ikke legg bolten helt inn, bare tre den i løst så du kan fortsatt justere avstanden.
4

Flytt til motsatt hjørne på senga fra der du tredd på baksiden bolt og finn foran mount. Dette kan kreve litt skyving eller trekking av assistenten, men med den bakre bolten på plass, bør den fremre bolten være lettere å finne. Løst træ denne bolten på plass også med 3/8-inch skralle og utvidelse.
5

Gjenta denne prosessen for de andre seks bolter i bilen. Det bør være åtte bolter totalt for sengen: to helt foran, to bare frem av dekkene, to like bak dekk og to helt på slutten av rammen over støtfanger
6 Juster sengen fra side til side ved hjelp av assistenten. Dette er for å finjustere linjene i bilen, så sørg for at sengen justerer riktig og at alt ser bra ut.
7

Stram alle boltene i sengen med 3/8- tommers skralle og socket sett.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62313.html

Previous:
Next:

Body Shops