Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Slik installerer Struts på en Toyota Tacoma

De struts for forstillingen på din Toyota Tacoma lastebil er avgjørende for en trygg jevn ride. Hvis du installerer en strut, må du installere nye struts for begge forhjulene. Det er forskjeller i installasjonsprosessen avhengig av om bilen har to eller fire-wheel-drive. Det kan også være variasjoner, avhengig av den eksakte året av trucken. Snakke med mekaniker på forhånd anbefales. Du trenger
Floor jack
Jack står
Momentnøkkel
Castle mutter
Splint
Vis flere instruksjoner
en

Guide spankulere opp i støtdemper tårnet i lastebilens hjul godt med lastebilens front end hevet og støttet på bukker. Sørger for at festeboltene på toppen av spankulere går inn i hullene på toppen av tårnet.
2

Tre spankulere øvre feste mutterne på boltene fra der de nå rote ut gjennom toppen av spankulere tårn. Du vil sannsynligvis trenge en annen person å støtte spankulere fra undersiden mens du gjør dette.
3

Koble den nedre enden av staget til lastebilens nedre kontroll arm bruke skiftenøkkel på sitt feste. Hev et gulv jack å støtte den nedre arm hvis man ikke allerede er på plass.
4

Monter den øvre kontroll arm nær toppen av spankulere tårnet med sine fester og din fastnøkkel (dette er for to -wheel-drive lastebiler). Koble overarmen til kuleledd med et nytt slott mutter og sette inn en splint gjennom mutteren og ball stud.
5

Koble til og bolt bremseslangen til braketten nær bunnen av spankulere bruke skiftenøkkel. Dette er bare nødvendig hvis lastebilen har to-wheel-drive.
6

Koble lastebilens tie-rod slutten til styringsgruppen knoke hvis du har en fire-hjuls-stasjonen lastebil, ved hjelp av et slott mutter og splinten på tie-rod ball stud. Koble stabilisator bar til knoke hjelp av mutrene for baren lenker.
7

Fest den nedre motor splash skjold med sine bolter på en fire-hjuls-stasjonen lastebil.
8

Koble hjulet til lastebil og senke den av bukker, og stram deretter spankulere øvre Monteringsmutterene med skiftenøkkel din.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62718.html

Previous:
Next:

Body Shops