Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan erstatte de Struts på 1997 Taurus

De struts på forhjulene på din Ford Taurus må byttes hvis du føler overdreven banging når du kjører i humpete forhold. Den avstiver sammenstilling inneholder flere deler, og ofte, endrer hele bjelken er en enklere operasjon. Dette er fortsatt en svært vanskelig prosess, men og å rådføre deg med mekaniker på forhånd er sterkt anbefalt. Skifte struts i en 1997 Taurus er svært lik å gjøre det samme på sin Focus motstykke. Du trenger
Floor jack
Jack står
Tire jern
Wrench
White-out eller male
Liten børste
Assistant
Vis flere instruksjoner
fjerning
en

Hev bilens front end og støtte den på bukker og ta forhjulene. Åpne panseret og løsne de tre monteringsmutterne på toppen av spankulere tårn med en vri;. Ikke fjerne nøtter ennå
2

Separer stabilisator bar fra spankulere ved å fjerne mutteren kobler bar link til strut braketten. Fjern klippet for speed-sensor ledningsnett guide og braketten som holder bremseslangen på strut.
3

Separer styringsgruppen knoke fra strut, merking forholdet mellom de to delene med maling eller white-out, fjerne klype bolt med en skiftenøkkel og wiggling knoke og hub montering av strut. Du må kanskje fjerne hele styrespindelen fra bilen.
4

Fjern de tre øverste monteringsmutterne mens en annen person til å holde spankulere på plass. Forsiktig etter spankulere ut av fender godt.
Replacement
5

Plasser spankulere i fender godt med sine tre monteringsmutterene stikker ut de beste hullene i tårnet . Gjelder montering nøtter og stram dem løst.
6

Koble styringsgruppen knoke til staget ved hjelp av merking og klemme bolt.
7

Fest stabilisator bar link på spankulere brakett, strammer mutteren til 57 ft-lbs. Kople til sensorens ledninger klipp og brems-slangeklemme på strut.
8

Stram de øvre feste mutterne på spankulere tårn med skiftenøkkelen til 29 ft-lbs.
9

Koble hjulene og senk Taurus etter endring både struts.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62534.html

Previous:
Next:

Body Shops