Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Slik reparerer the Plastic Fairings på en motorsykkel

Moderne motorsykler inneholder noen bewilderingly high-end teknologi og presisjon komponenter, konstruert til innenfor tusendels millimeter. De har digital tenning og bensininnsprøytning, alle kontrollert av svært raske datastyrte hjerner. Men kåpen, den fargerike plastskall som omgir alt dette, kan være en av de mest svimlende dyre komponenter du kanskje noen gang trenger å bytte på to hjul venn. Den stikkende ironi vil være kjent for alle som noensinne har mottatt en regning for en erstatning kåpe som truet med å overstige verdien av resten av sykkelen sin. Du trenger
Sandpapir /roterende slipeapparatets
plast sveise kit, bestående av varmepistol og ABS stenger ("plast sveise")
Lodding Clamp
Vice
Vekter

Vis flere instruksjoner
en

klare en plass å jobbe i som lett kan romme alle dine sprakk og ødelagt kåpe. Det er lurt å legge det ned så flat som mulig, maling ned, som plast sveis kan bli rennende når den varmes opp. Du kan slite, som fairings tendens til å være alt annet enn flat, men prøver og få den skadede delen så nær arbeidsflaten som mulig.
2

Bruk sand papir eller et multiverktøy til sand ned Kantene på hver side av bruddet. En roterende verktøyet er ideelt for dette, da det vil tillate deg å sand hver kant tilbake med en liten vinkel, slik at de danner en "V" når den plasseres sammen. Dette gir den flytende plast sveise et område å strømme inn, noe som bidrar til å fokusere sin styrke der det trengs.
3

Plasser to stykker ved siden av hverandre slik at de to kantene av brekke er rørende. Sikre at de vil sitte ved siden av hverandre uten noen innspill fra deg. Bruk en lodding klemme, vice eller vekt for å tillate dem å hvile i nøyaktig riktig sted. Det er nesten umulig å holde alt stødig nok for hånd for å få en sterk sveis.
4

Varm opp din varmepistol til riktig temperatur, og smelte litt ABS plast sveis som en test. Det bør smelte kjapt og være formbare, men ikke for rennende. Bygge opp varmen gradvis, men ikke for varmt, da varmepistol kan gjøre betydelig skade på kåpen din.
5

Place to flekker av plast sveise på ekstremiteter av pause, la den avkjøles og stivne, så sjekk posisjonering. Om ikke perfekt, sand den bort og prøv igjen. Når du har det riktig, forsiktig pumpe væsken sveis inn i "V" skåret tidligere. Tillate det å bosette og stivne, så sjekk den for styrke. Sand overflødig sveis ned og du er klar for maling.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62715.html

Previous:
Next:

Body Shops