Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Forkromming Instruksjoner

Forkromming refererer til en prosess med galvanisering et tynt lag med krom på et stykke metall. Krom i seg selv er en legering av kobber og nikkel. Det er ikke anbefalt å gjøre forkromming hjemme, da det krever en rekke giftige kjemikalier og baser. Tradisjonelt ble haxavalent krom brukt til forkromming. Med bedre teknologi, ble treverdig krom et levedyktig alternativ. Den Forkrommingsprosessen hjelp heksavalente krom resultater i giftig avfall, noe som betyr at det er en sterkt regulert bransje. Treverdig krom gir ikke den samme avfall, og er derfor ikke så regulert. Imidlertid er forkromming med seksverdig krom en interessant prosess. Du trenger
De-greaser
Natriumhydroksid
Dioxide løsning
etsning løsning
Svovelsyre
Copper streik
Nickel streik
seksverdig krom

Vis flere instruksjoner
en

Rengjør den delen som skal være krom belagt med en de-greaser. Flg denne med en dip i et bad av natrium-hydroksyd, etterbehandling med et bad av dioksider. Dette syrebad primtall metall for første trinn i forkromming, i likhet med grunning før maling.
2

plasser delen inn i en tønne med ladet svovelsyre. Også kjent som elektrolyse, har dette badet en vekselstrøm (AC) som kjører om det å gjøre det arbeidet. Helt skyll den delen med vann etter dette trinnet.
3

Dypp del i et kar av kobber streik. Denne streiken er et bad som består av flytende kobber. Det er viktig å merke seg at kobber streik bad har cyanid i den, noe som gjør det svært giftige.
4

Plasser del i en nikkel streik bad neste. I likhet med kobber streik, inneholder nikkel streik flytende nikkel, men i motsetning til kobber, betyr det ikke inneholder cyanid.
5

Skyll den delen med store mengder vann, deretter legger delen i seksverdig krom løsning. Ikke legg den delen for hånd, har et stykke av maskiner gjøre dette trinnet. Når delen er fjernet fra seksverdig krom og venstre hengende tørke, blir den ferdig. Fra begynnelse til slutt, må prosessen flere timer å fullføre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62813.html

Previous:
Next:

Body Shops