Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Body Kollisjon Verktøy

Hvis du ikke har et utvalg av avanserte verktøy som brukes til å reparere kroppen av kjøretøyet, er kroppen reparere en jobb best utføres av en profesjonell, lirke kroppen tilbake i tilstanden krever store og avanserte maskiner. For små bulker, kan vanlige bilentusiaster bruke en sparkel for å skjule eventuelle feil. Frame Machine

Rammen Maskinen er kanskje den største del av utstyret som brukes av teknikere for å reparere bulker på et kjøretøy. Maskinen er datastyrt med flere hydrauliske armer som bøyer bilens ramme tilbake i form. En ramme maskin spiller en avgjørende rolle i å gjenopprette bilen rammer etter ulykker. Teknikeren må gjenopprette rammen til sin opprinnelige stand før reparasjon av overkroppen.
Dent Repair Verktøy

Teknikere reparere bulker i en bil kropp med flere tang, hammer og muggsopp. Disse verktøyene fjerne bulker og omforme panelene. Generell hammere og spesialitet bulke reparasjon verktøy tillate teknikere for å gjenopprette den opprinnelige formen ved omforming av metall.

Teknikere bruke filler lim og kitt å reparere utseendet av små bulker, samt riper. Teknikere bruke lim over kviser og la det tørke, de deretter sand av og smerte overflødig kitt eller filler lim for et glatt utseende
Etterbehandling Tools
<. p> Etter gjengi bilen bulk-fri, vil en tekniker ferdig og male bilen i en spray messe, sprøyting på spesielle auto maling med komprimert luft for å gi en enda belegg. En jevn finish krever flere strøk. Teknikeren vil da gjelde beskyttende tetningsmasse strøk for å beskytte lakken mot elementene.

Bruk av tape kan forhindre maling fra å komme inn på andre deler av bilen. Maling boder bruker ofte industrielle ovner, som kurere maling til riktig temperatur. Disse ovnene også redusere fuktigheten, noe som ofte skaper inkonsekvent maling jobber.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62812.html

Previous:
Next:

Body Shops