Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan bruke Drain Cleaner til Strip Automotive Paint

Enten du skal gjenopprette en klassisk bil, eller du trenger en ny maling jobb for den nye bilen, stripping malingen vil gi rom for en jevnere maling jobb. Lye funnet i avløp renere er et alternativ til kostbare lakkeringsverksted strippere selges av automotive leverandørselskaper. Selv avløp renere er et godt alternativ til maling stripper for små deler, er det dyrt å rense en hel bil med avløp renere. Bruk denne metoden for enkelte karosserideler som kan fjernes fra bilen. Det vil stripe maling og krom. Du trenger:
Drain renere
Metal pan eller bøtte stor nok til å passe alle de store deler
vernebriller
Hansker
Beskyttelsesklær
Malingsskrape
klut eller svamp
Plastbøtte
Vis flere instruksjoner
en

Fjern så mange individuelle bil kroppsdeler som mulig. Du vil få en mer grundig rengjøring hvis du fjerner alle deler som kommer av bilen, for eksempel støtfangere, speil, dører og trim. Fjern alle aluminium og glass fra bildeler du kommer til å strippe.
2

Hell avløp renere i en metall eller glass pan eller bøtte. La det være nok plass i panne eller bøtte for væsken å fortrenge når bildeler er plassert i den.
3

Place de enkelte bildeler inn i bøtte eller panne. Pass på at delene er helt dekket med avløpet renere, slik at malingen eller krom vil bli helt fjernet fra de delene. Strip én del om gangen eller flere små deler, avhengig av hvor mye avløp renere du har tilgjengelig og hvor store deler er.
4

Bløtlegg deler i 10 minutter.
5

Demonter delene og skyll dem grundig med vann. Fjern alle avløpet renere fra deler eller avløpet renere kan forårsake ny maling til boble eller løsner.
6

Påfør et metall conditioner til noen metall bil deler som har blitt strippet. Metallet i innedelen vil fjerne ethvert materiale fra metallet som vil interferere med grunning og maling på bilen. Den balsam vil også hindre rust og forkledning sliperiper.
7

Bland metall balsam med vann og legg den i en plastbøtte. Les etiketten for de eksakte vann-til-conditioner forholdstall. Arbeid metallet conditioner i metallet med en ren klut eller svamp.
8

Vask conditioner av bilen med rent vann før det tørker på metalldelene.
9

Prime og male bildeler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62691.html

Previous:
Next:

Body Shops