Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan erstatte de Struts på en 2000 Honda CRV

Fjerne og erstatte struts på en Honda CRV er svært lik endre disse komponentene i andre biler. Struts bruker store støtdempere og spiralfjærer som kobles til styringsgruppen slåsshansker og hjuloppheng. Du må endre både struts på fronten hvis du må endre én, da dette sikrer balanse for suspensjon. Denne prosess kan ta to mennesker på grunn av den store og tunge natur av streverne. Du trenger
Floor jack
Jack står
Tire jern
Wrench
Maling /whiteout
To kjeve avtrekker
Splint
Vis flere instruksjoner
en

Løft den fremre enden av CRV og støtte den på bukker, og deretter fjerne de to forhjulene. Det vil bidra til å løsne slepe nøtter før heve bilen.
2

Koble bremseslangen og Turtallssensor ledninger (hvis CRV har blokkeringsfrie bremser) fra strut, fjerne sine bolter med skiftenøkkel din.
3

Trekk ut splinten i tie rod slutten mutter og løsne mutteren med skiftenøkkel ved noen få svinger. Koble en to-kjeve avtrekker til ballstud og skille ballstud fra styrearmen.
4

Paint markeringer for å vise spankulere relative posisjon til styringsgruppen knoke med maling eller white-out dersom de to er forbundet med camber justeringsbolter. Fjern mutterne med en skiftenøkkel og banke ut boltene med en hammer og dor.
5

Fjern strut tre øverste Monteringsmutterene med skiftenøkkel din mens du støtter spankulere ned nedenfor (det kan hjelpe å ha en andre person hjelpemiddel i dette), senk og fjern strut.
6

Guide den nye spankulere inn i fender godt og sette inn sine tre monteringsskruene til de øverste hullene i tårnet. Koble de tre nøtter uten å stramme dem.
7

Koble styringsgruppen knoke til spankulere på flensen, koble til bolter og muttere etter dine tegninger.
8

Koble bremseslangen braketten og ledninger til fartsmåleren.
9

Koble stabilisator bar link til kontroll arm og tie rod slutten til styringsgruppen arm ved hjelp av sine fester. Bruk en ny splint i ballstud mutter og trekk til mutteren videre hvis det er nødvendig å sette inn pin.
10

Koble hjulene og lavere bilen etter å erstatte både struts og deretter trekkes hver strut øvre montering nøtter med skiftenøkkel din.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62749.html

Previous:
Next:

Body Shops