Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Skyv Hammer Instruksjoner

Slide hammere kommer i to størrelser, store og små, og brukes vanligvis for kjøring stenger ned i bakken eller fjerne bulker fra kort. Den største forskjellen mellom de to, bortsett fra størrelsen, er at større glidehammer krever at du flytter hammeren nedover, mens hovedmålet med mindre glidehammer er å flytte hammeren opp. Hvis du følger riktig prosedyre og retningslinjer for sikkerhet, gjør raset hammer alt arbeidet for deg. Fungerer en stor Slide Hammer

stor sklie hammer er en kraftig maskin, og forsiktighet bør tas når du bruker den. Sørg alltid for loopen trekke hetten skrus fast på toppen før du bruker det, ellers hammeren kunne fly av og skade deg. Sørg for å holde begge hendene på håndtakene til enhver tid, og se etter eventuelle underjordiske verktøy eller linjer før du begynner å arbeide for å sikre at du ikke treffer noe.

Ta sampler stang du ønsker å kjøre inn bakken, og skru det sklie hammer ambolt på toppen. Skru sonden stang inn i lysbildet hammer ambolt. Det vil være på toppen av ambolten, og dette sonde stang nå fungerer som en føringsstang. Det vil ikke gå i bakken. Lå raset hammer ned på bakken, og skyv føreren stang inn i den. Det bør komme til å hvile på ambolten. Hev hele enheten i oppreist stilling, og sørg for at hendene dine er borte fra ambolten slik at de ikke blir knust hvis raset hammer klarer å stige litt og falle. Skru sløyfe trekke hetten på toppen av føringsstangen. Dette trinnet er viktig, og du bør alltid dobbeltsjekke at løkken trekke hetten er på plass.

Å bruke lysbilde hammer, plasserer sampler stang på bunnen over området du ønsker å kjøre det inn. Deretter heve raset hammer, og smeller den ned på ambolten. Hev det bare så høyt som du kan godt komme, og aldri gi slipp på håndtakene. Du ønsker å kjøre den nedover med hendene, ikke slippe den. Gjenta denne prosedyren så mange ganger som nødvendig for å drive sampler stang i bakken.
Opererer en liten Slide Hammer

For de små, håndholdte lysbilde hammer, krok eller skru enden inn i bulk du ønsker å fjerne. Sjekk at det sitter riktig på plass. Når du først bruke lysbilde hammer, er det bedre å bruke mindre styrke enn du tror du trenger. Hvis bulke ikke kommer ut, kan du bruke mer styrke. Hvis du bruker for mye, men det kan rippe metall.

Grip håndtaket fast med den ene hånden og raset i den andre. Sleiden skal være på undersiden av stangen. Smeller det oppover i håndtaket, og kraften vil trekke ut bulk. Igjen, vær forsiktig så du ikke smeller det for hardt, eller du vil rippe metall.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62311.html

Previous:
Next:

Body Shops