Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan finne Car Paint Color

bilens lakk vil visne slutt, selv med den beste pleie. Solen, veisalt og tid alle fade maling, mens veien rusk og folk åpner dører uforsiktig ding din maling. Enten male hele bilen eller bare berøre opp, vil du trenger å vite din maling koden. Selv eksperter ikke gjette lakkfarger. De refererer til lakkeringsverksted fargekode diagrammer. Du trenger
instruksjonsbok
Papir
Pen
Telefon
Vis flere instruksjoner
Bestemme farge for farge Code
en

Henvis til brukerhåndboken. Fargekoden er trykket på en liten tallerken eller annet sted i bilen, men koden er på et annet sted i alle kjøretøy. Brukerveiledningen vil ikke fortelle deg fargekoden, men det vil fortelle deg hvor du finner fargekoden plate.
2

Finn fargekode plate som indikert av brukerveiledningen.


3

Skriv ned fargekode, og ring din lokale forhandler serviceavdeling. En tjeneste spesialist vil referere til en fargekode diagram for å finne navnet på fargen din. Skriv ned navnet på fargen din, og oppbevar det på et trygt sted.
Bestemme Ved VIN nummer
4

Finn Vehicle Identification Number (VIN) på bilen din . VIN er trykt på en plate som ligger på førersiden dashbordet ved frontruten.
5

Skriv ned din VIN, en 17-sifret nummer.
6

Ring lokale forhandler serviceavdeling. Forklar at du trenger en fargekode og navn, og du bare har din VIN. Tjenesten spesialist vil finne din fargekode og referere til en fargekode diagram for å bestemme fargen navn.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62673.html

Previous:
Next:

Body Shops