Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvor å Fastsette bakluke håndtak på en GMC Sonoma

Det kan være en rekke grunner til at bakluken håndtak på GMC Sonoma lastebil ikke fungerer, og hva du må gjøre for å fikse det avhenger av hva problemet er. Hvis håndtaket selv er brutt, må du erstatte håndtaket. Det kan rett og slett være at kontrollen er koblet fra, eller kabelen kan være ødelagt. Problemet kan også være med bakluken låsen. Du trenger
Trim stick
Flat-skrutrekker
Wire
Flare-nut wrench
Vis flere instruksjoner
en

Pirk ut bunnen av bakluken håndtaket bezel med en trim pinne eller flat skrutrekker innpakket i tape. Trekk ringen ned og bort for å fjerne det fra kroppen.
2

Koble den ene eller begge kontrollstavene til håndtaket hvis de ble koblet fra, trekke stangen på plass med en wire og feste den på håndtakets holdeklipsen. Lukk bakluken hvis dette er alt som var nødvendig.
3

Fjern de tre festeboltene for håndtaket på den indre kanten av bakluken ved hjelp av en blusse mutter skiftenøkkel. Roter håndtaket er plast klipp av kontrollstavene og ta av håndtaket fra stengene.
4

Skru låsen montering feste som stangen er koblet til og fjerne stangen hvis stangen er skadet. Hvis låsen er problemet, fjerner begge sine bolter med skiftenøkkel og fjerne låsen fra bakluken.
5

Installer en ny låsen i bakluken og bruke sine bolter, eller koble erstatning kontroll stang til låsen med singelen bolt og gjenge stangen mot håndtaket.
6

Roter håndtakets klipp på kontrollstavene og koble håndtaket på bakluken med sine bolter, ved hjelp av et nytt håndtak hvis den gamle nødvendig erstatter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62606.html

Previous:
Next:

Body Shops