Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Slik fjerner en lastebil bakluke

Det kan være en rekke grunner til at du trenger å fjerne bakluke døren fra baksiden av pickup din. Hvis bakluken er skadet, bør du fjerne den for eventuelle reparasjoner eller utskifting. Noen mennesker kan være lurt å erstatte aksjen bakluke med en maske bakluken. Som et kjøretøy dør, er bakluken en stor og tung kroppsdel. Fjerne den fra lastebil er enkelt, men det vil ta minst to personer til trygt løsne den. Du trenger
Wrench
Assistant
Vis flere instruksjoner
en

åpne opp bakluken med håndtaket og låsen, og la det ligge flatt mot støtfanger .
2

Løsne Løsne kablene fra sidene av lastebilen ved å løfte fjærholderen opp og skyve den av pinnen. På noen modeller som Chevrolet, må du kanskje også å fjerne bolten nær en av hengslene, ved hjelp av en skiftenøkkel.
3

Senk bakluken lenger nedover, betaler oppmerksomhet til bakluken er hengslet pin med et spor i lommen sin - dette er vanligvis på bakluken 'høyre side hengselpinnen. Se etter flatt på hengseltappen å stille opp med i sporet.
4

Løft hengselpinnen ut av sporet for å fjerne den siden av bakluken fra kroppen. Har din assistent støtte bakluken vekt mens du trekker den andre hengselpinnen fra kroppen, slik at du kan både løft bakluken av lastebilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62353.html

Previous:
Next:

Body Shops