Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Slik fjerner rust fra Metal Riper

En ripe i en metallgjenstand ofte ruster fordi scratch penetrerer beskyttende maling og lakk, utsette bart metall for fuktighet. Denne rust er vanskelig å fjerne fordi det eksisterer under overflaten av metallet. Du må få en slipende gjenstand inn i bunnen for å fjerne rust. Dette krever manuell arbeidskraft og tålmodighet. Bruke de riktige verktøyene vil øke hastigheten og effektiviteten av fjerning. Du trenger
stålull
Sponge
Towel
Stålbørste
Vis flere instruksjoner
en

Skrubb scratch med stålull pad flere ganger fort. Gjør flere passerer over bunnen med puten og se å se om rust partikler faller fra scratch.
2

Skyll ripete området med vann for å fjerne rust partikler og avsløre tilstanden til scratch.
3

Skrubb scratch med stålull igjen. Tegn stålull høyre langs scratch linje. Grave dypt ned i grunnen ved å trykke fingrene inn i puten, og tvinger metall fiber å grave i grunnen.
4

Skyll scratch med vann og svamp på nytt for å fjerne scratch av skitt og rust partikler . Tørk av metall med et håndkle. Deretter fortsetter å skrubbe scratch med stålull og rengjøre den, helt til rust er fjernet.
5

Pensle bunnen med en wire stålbørste. Vinkle børste fibrene inn i bunnen for å fjerne alle de gjenværende rust. Gjør ett femtinitti går med børsten om gangen til scratch skinner og viser ingen tegn til rust.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62522.html

Previous:
Next:

Body Shops