Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Slik fjerner en Fog Cover på en Nissan Versa

Nissan Versa er tåkelys dekselet er en plast liksvøpet som dekker fremre del av tåkelys montering. Det er ikke sikret med bolter og skruer, i stedet blir det holdes på plass av to små klipp. Fjerne dekselet er så enkelt som å trekke den av. Men hvis målet ditt er å fjerne tåkelys selv, vil du ønsker å fjerne bolten på den bakre delen av tåke lys. Å gjøre dette krever at du flytter krattet dekke ut av veien. Du trenger
Stikknøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Sett Nissan Versa er parkeringsbremsen. Kontroller at du er parkert på flat mark. Du må delvis komme under støtfangeren foran dekselet for å fjerne tåkelys dekselet.
2

Åpne området under tåkelys dekselet på riktig side. Det er en plast kratt deksel som strekker seg fra den ene siden til den andre. Fjern noen av boltene på den siden du er på med pipenøkkel. Trekk underbrush dekselet litt ned for å gi tilgang til den bakre delen av tåkelys.
3

Koble Versa er tåkelys forbindelse bakfra. Føler for tåkelys montering bolt på den bakre delen av tåke lys. Fjern bolten med pipenøkkel.
4

Ta tak i forkanten av tåkelys dekselet. Trekk bestemt å fjerne den fra tåkelys. Du vil nå ha tilgang til lyset selv, og kan ta den med letthet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62710.html

Previous:
Next:

Body Shops