Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan Paint Vehicle døren dørstolper

Når du male utsiden av bilen din, er det siste du ønsker dørstolpen for å være en annen farge. Fullføre denne jobben på en standard fire-dørs sedan tar bare noen få timer. Du kan kjøpe utstyret du trenger for å fullføre jobben på din lokale jernvarehandel. Du trenger
Paint
Paint sprayer
Maskeringstape, 2-tommers, 3 ruller
Plastfolie, entreprenør grade
Razor kniv
Hammer
Målebånd
Fint sandpapir, 1500-3000 grit
Vann bøtte
Rags
Vis flere instruksjoner
en

Fjern Weatherstripping fra dørstolpen. Trekke dette av forsiktig, slik at du ikke rippe eller rive weatherstripping.
2

Mål innsiden bredden på dørstolpen fra den lengste punkt. Bredden er avstanden fra fronten av dørstolpen til b-stolpen eller en del hvor dørlåsen er. Skjær plastfolie noen få inches lenger enn den største bredden på dørstolpen.
3

Mål høyden på dørstolpen. Brett ut plastfolie, og klippe det noen få inches lengre enn høyden på dørstolpen.
4

Starter med de øverste hjørnene, bruk maskeringstape for å holde opp plastfolie. Må ikke tape over områder du skal male. Den beste metoden for dette er å få inne i bilen, og tape den fra innsiden til kanten av det området du skal male.
5

Bruk store strimler av tape til helt maskere interiør av bilen fra dørstolpen. Masker noen deler eller stykker du ikke ønsker malt (dvs. låsen deler, interne hengslene deler, kjøretøy identifikasjon klistremerker, etc.).
6

Spre ut klar plastfolie, og skjær den minst to meter i bredde. Dette kommer til å bli tapet på utsiden av kjøretøyet for å hindre overspray fra å ødelegge utvendig maling jobb. Dersom døren dørstolper kommer til å være i samme farge som bilen, kan du maskere seg ca 6 inches sjenerte til å gjøre den nye malingen blandes med gammel maling. Masker taket av bilen, bilen dør som du ikke arbeider med, og fender eller kvartal panel i nærheten av området du skal male.
7

Påfør lakken jevnt, bor minst fem til 6 inches fra maleriet overflaten. Bruk lange svingende slag å spraye jevnt. Ikke stopp eller hold sprøyta i hvilket som helst sted i lengre tid. Nøkkelen til enda belegg er å holde sprøyta bevegelse.
8

La malingen stå i minst åtte timer hvis du bruker en ekte billakk. Bruk av direkte varme til malingen vil tillate den å herde raskere. Kontroller maling på et lite synlig område for å se om det fortsatt er klebrig eller klissete. Dersom malingen er klebrig eller klebrig, er det ikke tørt. Vent til malingen er helt tørr å fortsette i dette prosjektet.
9

Sand dørstolpen med våt sandpapir med en veldig fin grus. Rengjør området grundig med vann og en fille. Påfør et andre strøk med maling om nødvendig. Påfør en klarlakk oppå malingen å beskytte den mot chipping og rubbing.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62602.html

Previous:
Next:

Body Shops