Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan kjøper jeg en ny Step-side Pickup Bed?

Pickup lastebil senger kan bli skadet i ulykker, ved tung bruk eller rust. Tidvis en eier kan bestemme det er nødvendig å skifte på sengen. Nye erstatning lastebil senger, inkludert trinn-sider, kan kjøpes fra en rekke kilder, avhengig av behov og spesifikasjoner av kjøperen samt en alder av den aktuelle bilen. Du trenger
Telefon
Computer
Vis flere instruksjoner
en

Kontakt forhandleren. Dealership service og deler avdelingen vil være den beste kilden til erstatning lastebil senger for nesten alle nyere modell biler og noen eldre modeller også. Forhandlere bør ha noe problem å få en erstatning lastebil seng for en step-side lastebil som ble gjort i de siste 10 til 15 årene. Vær oppmerksom på at du må angi om du er ute etter en helt ny step-side lastebil seng, som forhandlere har vært kjent for å kjøpe pusset opp deler fra Skraphandlere fra tid til annen, spesielt hvis bilen er eldre eller ikke var en høy produksjon modell.
2

Se etter en OEM erstatning eller et selskap som kan gi deg en ny, ettermarkedet step-side lastebil seng for merke og modell av lastebilen. OEM-bedrifter, eller Original Equipment Produsenter, er selskaper som lager produkter som skal markedsføres under merkenavnet av et annet selskap. I auto virksomheten, er OEM en betegnelse som brukes for deler som er laget av samme produsent av den opprinnelige delen du bytter ut. Spesifikke selskaper imøtekomme til bestemte fabrikater, modeller og år modell kjøretøy, så du blir nødt til å finne det selskapet som spesialiserer seg på å tilby deler for din spesifikke lastebil og spørre derfra. Ettermarkedet deler er utformet for å passe bestemte kjøretøy, men er ikke laget eller solgt av den opprinnelige produsenten.
3

Kontakt lokale verksteder. Som bedrifter, kan de ha kilder og kontakter du ikke har tilgang til. En body shop kan være i stand til å finne en produsent som gjør utskifting senger for din modell av lastebil, selv om den opprinnelige produsenten har gått ut av virksomheten eller ikke lenger produserer lastebil seng du trenger.
4

Kontakt din lokale søppelplass eller auto berging. I noen tilfeller, spesielt med sjeldne eller svært gamle biler, vil den eneste måten å få en erstatning lastebil seng som er den samme som den originale være å finne en i en auto berging tunet. Selv om de ikke har en på eiendommen, er en rekke av disse typer virksomheter knyttet sammen, og de kan være i stand til å finne trinn-side lastebil seng du trenger og få den levert til det lokale verftet. En rekke av disse virksomhetene pusse opp sine deler og vil gi garantier.
5

Pay for lastebil seng og ordne frakt, hvis det er nødvendig. Når du har funnet den step-side lastebil seng du trenger, må du betale for det, og få den levert til din posisjon. Mesteparten av tiden selgeren du kjøpte den fra vil håndtere alle frakt detaljer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62633.html

Previous:
Next:

Body Shops