Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Slik reparerer Ford dørhengslene

Hvis dørhengslene bryte på Ford kjøretøy, vil det føre til at døren til å synke. Dette er mer et problem enn du kanskje tror, ​​som døren vekt kan skade komponenter innenfor døren og muligens karosseriet. Døren må repareres ved å bytte hengslene. Siden du bare bytte hengslene, trenger du ikke å bekymre deg for å koble alt på døren. Likevel er dette en vanskelig oppgave, og profesjonell hjelp anbefales. Du trenger
Floor jack eller blokker
Wrench
Dør hengsler
Vis flere instruksjoner
en

Åpne døren og støtte det enten ved å plassere blokker eller et gulv jack under den eller å ha en annen person holde på døren. Hvis det er mulig, kan det være bedre å henge på døren av en kjede fra et tak bjelke, forutsatt at bjelken er sterk nok.
2

Marker et omriss rundt dørhengslene for å indikere hvordan den nye hengsler bør være på linje. Bruk en tusjpenn eller en skriver for å gjøre merkene.
3

Bruk en fastnøkkel til å fjerne festeboltene forbinder hengslene til døren og karosseriet og fjerne hengslene. Ford-biler har som regel to festeboltene på dørens side og en tredje på bilens side. Hvis du skal fjerne begge hengslene på samme dør, fjerne den øvre hengsel først.
4

Installer erstatning hengsler bort på døra, ved hjelp av guiden markeringer for å plassere hengslene. Dersom de nye hengsler kom med egne bolter, bruke dem, fordi de vil feste døren bedre.
5

Fjern uansett støttet døren og sjekke dørens justering. Toppen av døren - ikke inkludert i vinduskarmen - skal stemme overens med toppen av front fender, og dørens nederste skal stemme overens med den nedre rocker panel. Foreta justeringer om nødvendig ved å løsne hengslene bolter, flytter døren posisjon og strammer boltene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62315.html

Previous:
Next:

Body Shops