Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan erstatte en 2002 Ford Explorer Struts

De struts på Ford Explorer er svært store støtdempere som bruker store spiralfjærer og isolatorer å absorbere støt av veien. De enkelte komponentene i en avstiver for en 2002-modell Explorer kan skiftes ut, men erstatte hele bjelken kan være enklere og raskere. Hvis en strut må skiftes ut, er det svært sannsynlig at du må endre begge. Du trenger
Floor jack
Jack står
Tire jern
Momentnøkkel
Assistant
Vis flere instruksjoner
fjerning
1 < p> Hev 2002 Ford Explorer front end og støtte den på bukker, og deretter fjerne forhjulene. Det vil bidra til å løsne hjulet slepe nøtter med dekk jern før du heve bilen.
2

Løsne og fjern de tre monteringsmutterne på toppen av spankulere med nøkkel fra innsiden av motorrommet . Det er to monteringsmutterene på den ene side av den sentrale fjærmutteren og en på den andre siden. Ikke løsne den sentrale mutteren.
3

Koble stabilisator bar koblingen kobler baren for å spankulere ved å fjerne sitt monteringsmutteren med skiftenøkkel.
4

Fjern bolten som forbinder bjelken til den nedre kontrollarmen på bunnen ved hjelp av nøkkelen. Senk og fjerne staget ut av hjulet godt. Spankulere vil være tung og kan kreve en annen person til å fjerne.
Installasjon
5

Guide erstatning spankulere opp i hjulet godt, og pass på sine tre festebolter passe gjennom hull i toppen av tårnet. Har du en assistent holde spankulere i posisjon så lenge strut ikke er direkte koblet til kroppen av 2002 Explorer.
6

Koble den nedre kontroll arm og stabilisator bar til spankulere bruke skiftenøkkel , nøtter og stabilisator bar lenke. Stram den nedre kontroll arm bolt til 184 fot pounds og med stabilisator mutteren til 18 fot pounds.
7

Installer de øvre feste mutterne til toppen av tårnet, men ikke stram dem ennå.
Side 8

Koble hjulene og senk lastebil når du har endret både struts. Stram de øvre feste mutterne til 22 fot pounds hver.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62497.html

Previous:
Next:

Body Shops