Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan endre Struts på en Camry

De struts på din Toyota Camry absorbere smellene og støt av veien og holde turen glatt. De fleste Camrys bruker komplette struts både foran og bak hjulene, og du må sannsynligvis endre både i den ene enden sammen. Enten du erstatter den komplette spankulere montering (anbefales for amatører) eller individuelle komponenter som spiralfjærer, fjerne og installere en strut er en vanskelig oppgave som krever minst to personer. Det kan være noen forskjeller i prosedyren avhengig av året - spesielt med de delene som er koblet til strut - så ta kontakt med bruksanvisningen først. Du trenger
Floor jack
Jack står
Tire jern
Flare mutter skiftenøkkel
Punch og hammer
Vis flere instruksjoner
1

Hev bilens fremre eller bakre enden og støtte den på bukker, deretter fjerne hjulene med dekk jern. Hev et gulv jack under kontroll arm (front end) eller aksel carrier (bakenden) for å støtte den.
2

Koble stabilisator bar fra spankulere ved å fjerne den øvre mutteren med et bluss mutter skiftenøkkel. Koble bremseslangen og fartsmåleren ledningene fra spankulere bruker samme nøkkel på disse boltene
3

Fjern muttere og bolter som forbinder spankulere til styringsgruppen knoke -. Fjerne spankulere sin nøtter med skiftenøkkelen deretter kjøre ut spankulere er bolter med en dor og hammer. Løsne staget fra styringsgruppen knoke, og pass på at du ikke la styringsgruppen knoke fall.
4

Fjern mutterne sirkle toppen av spankulere tårn mens hjelperen holder spankulere da lede det ut av fenderwell. På en bakre strut, senke akselen carrier med jekken og fjerne boltene som forbinder det å spankulere.
5

Guide utskifting spankulere opp i fenderwell og sørge for at de tre monteringsskruene gå gjennom hull i tårnet, deretter bruker de øvre monteringsmutterne - ikke skru disse helt ennå - og aksel carrier nøtter (for en bakre strut)
6

Koble styringsgruppen knoke. til sin flens på strut, setter sine bolter og stram til mutterne. Koble bremseslangen, speed sensor ledninger og stabilisator bar ved hjelp av sine muttere /bolter.
7

Koble hjulet til bilen og senke den av bukker, og stram de øvre feste mutterne på toppen av spankulere tårn.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62502.html

Previous:
Next:

Body Shops