Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan Monter døren for 1994 Buick Park Avenue

Dørene på en 1994 Buick Park Avenue har flere komponenter i dem som utgjør håndtak, vinduer og andre deler. Disse delene er ikke utskiftbare med andre merker. Hvis du monterer en dør for denne bilen, må du sørge for at alle komponentene vil arbeide for i år og modell. Hvis du trenger reservedeler, ta kontakt med en forhandler eller en auto supply butikken for nøyaktig modell. Du trenger
Assistant
Wrench
Indre og ytre dørhåndtak
låsesylinderen
Betjening av stenger
Latch /lock montering
Torx skiftenøkkel
Rivet verktøy
3/16-inch nagler
Vindusheismotor
Vindu glass
Vann skjold
Vis flere instruksjoner
en

Løft døren på plass så sine skruehull stille opp med de på hengslene. Mens en annen person holder døren på plass, sett boltene som kobler døren av hengslene. Stram boltene med en skiftenøkkel.
2

Tråd alle nødvendige ledninger og elektriske kontakter innenfor karosseriet inn i tilgang hullet i døren.
3

Sett den ytre dørhåndtaket inn døren og anvende sin Monteringsmutterene med en liten skiftenøkkel. Sett låsesylinderen inn i sin montering hullet og fest den med sin holdeklipsen.
4

Sett låsen og lås montering så låsen og bolt hull på linje med hullene i dørens ytterkant. Fest låsen med de tre festeboltene og en Torx fastnøkkel
5

Plasser indre håndtaket på døren;. Sin monteringsstedet er rett under vinduet åpningen på høyre side. Fest den til døren med en nagle verktøy og fire 3/16-inch nagler.
6

Bruke de riktige klipp, kobler påvirkningsorganene stengene til dørhåndtak, lås og lås /lås sylinder.

7

Sett vinduet regulator innenfor døren. Plasser regulatoren på sitt skruehull i begge ender av døren, og deretter sette inn sine bolter med skiftenøkkel din. Dersom bilen har elektriske vinduer, koble den elektriske kontakten til regulatoren motor.
8

Skyv vinduet glasset i døren så det engasjerer vinduet regulator. Engasjere glasset 'bakre klipp med weatherstrip på baksiden run kanal. Skyv den fremre run kanal på glasset og skru den på plass.
9

Trykk på plast vann skjold på døren med den medfølgende lim.
10

Monter dørens indre innredningspanel slik at den går i inngrep med portens overkant. Koble trim panel klipp langs den ytre kanten, og sett inn skruene inne i armlenet med en skrutrekker.
11

Koble alle deksler og håndtak til døren ved hjelp av sine respektive klipp og, om nødvendig , elektriske kontakter. Dette kan inkludere reflekser på bakenden, dør /vindu bryteren panel og den manuelle vindu sveiv.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62713.html

Previous:
Next:

Body Shops