Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan erstatte døren og støtfanger på en Jetta

Dørene på Volkswagen Jetta er mer enn en metode for inn i bilen, de er din primære beskyttelse fra en sidekollisjon. Støtfangere er også en primær sikkerhetsfunksjon, som de beskytte mot kollisjoner i front og bak. Hvis noen av dine dører eller støtfangere har blitt skadet i en kollisjon, må du erstatte dem raskt. Å endre noen av disse kroppsdelene vil trolig kreve to personer. Du trenger
Trim stick
Skrutrekkere
Wrench
Jack
Punch og hammer
Jetta dør
Jack står
Bumper deksel
Bumper bjelke

Vis flere instruksjoner
døren
en

Koble dørens indre trim panel: Med den negative batterikabelen kobles fra, lirke av døren trekke dekselet, trekk håndtaket og strømbryteren forsamlingen med en trim verktøyet. Trekk bryteren elektriske kontakten. Fjern alle skruene som fester panelet, snuse langs panelets sider med trim verktøy, løft panelet av døren og koble den indre dørhåndtaket lock stang og de elektriske kontaktene.
2

Åpne panseret og ta av hetten utløserhåndtaket forsamlingen fra kick-panelet ved å fjerne sine nøtter og løsne det. Dette er bare nødvendig hvis du fjerner førerdøren.
3

Koble de elektriske kontaktene plassert ved inngangsdøren søyle. Trekk gummistøvel sele ut av kroppen og deretter mate selen ut av mount sin.
4

Hev en jekk under døren eller har en assistent holde på det som du fjerne hengslene bolter- -Fjern den nederste lokket på toppen hengsel er pin og drive pinnen ut med en dor og hammer, og deretter skriver en linje rundt nedre hengslet og ta av den nedre bolt feste den til døren med en skiftenøkkel. Løft døren bort fra bilen.
5

Plasser erstatning døren på kroppen, ved hjelp av den skriftlærde merkene fra den gamle døren som en guide for å justere den riktig. Med jack eller assistent støtter det, bolt nedre hengselet på plass og deretter kjøre en ny hengselpinnen i øvre hengsel.
6

Koble dørpanelet til døren i motsatt rekkefølge som du fjernet den fra den første døren. Re-koble alle andre deler og kontakter som ble fjernet.
Støtfanger
7

Hev bilens riktig ende og støtte den på bukker. Sett på parkeringsbremsen før du løfter fronten; blokkere forhjulene med store kiler eller blokker før du løfter bakenden
8

Fjern grillen for støtfangeren foran: Fjern panseret utløserhåndtak med. panseret åpnes ved å løfte den lille deksel hvor håndtaket kobles til utløserarmen, lirke de to sider av håndtaket fra fra brekkjernet pinner med en bred skrutrekker og trekke håndtaket ut gjennom gitteret åpningen. Trekk ut pinnene på grillen topp, slipper klippene med en skrutrekker og løft grille ute.
9

Koble baklys forsamlinger hvis du fjerner den bakre støtfangeren ved å ta av trim paneler inne stammen og fjerne festeanordningene.
10

Fjern støtfanger dekke sin festeboltene. På forsiden støtfangere, bør det være fire foran hver fenderwell, fire gjennom fronten av støtfangeren dekselet og tre der grillen var, på bakre støtfangeren, er det fire nær hver fenderwell, fire langs nedre kant og en i hvert baklys åpning.
11

Løft støtfanger dekke av med en assistent hjelp. Hvis du trenger å fjerne støtfanger bak dekselet, fjern alle sine muttere og bolter
12

Monter erstatning støtfangeren på bilen;. Hvis du starter med støtfanger, montere den og installere sine muttere og bolter. Skyv støtfanger dekselet på plass med assistentens hjelp og bruke alle sine festene
13

Re-installere alle deler som du fjernet for å få tilgang til støtfanger -. Grille for støtfangeren foran og baklysene for bak - i motsatt rekkefølge som du fjernet dem, og deretter senke bilen

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62414.html

Previous:
Next:

Body Shops