Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan endre en 2002 F150 Nedre Ball Joint

De kuleledd på Ford F150 lastebil arbeid som ledd i en persons arm, men de kan slites ned over tid. Hvis det er for mye bevegelse på kuleledd, må den endres. Kuleleddet på en 2002 modell F150 er en permanent del av den nedre kontroll arm og kan ikke endres individuelt. Du må endre hele kontrollen arm. Du trenger
Floor jack
Jack står
Tire jern
Wrench
Coil våren kompressor og Basse kontroll arm
Vis flere instruksjoner
fjerning

en

Hev lastebil og støtte den på bukker, deretter ta av hjulet for kontroll arm /kuleledd du er i endring.
2

Koble bremsekalippernes og dets monteringsbrakett hvis lastebilen har to-wheel drive - fjerne sine bolter med en skiftenøkkel, deretter settes bremseskiven av stenderne. Unbolt og fjern bremsen splash skjold. Ikke la bøylen henger etter slangen sin
3

Fjern torsion bar på en fire-hjuls-stasjonen lastebil;. Markere forholdet mellom torsion bar og kryss-medlem støtte, justerings bolten til sin mutter, og baren er videre slutt til kontroll arm. Dersom kjøretøyet har fire hjul anti-lock bremser, koble ledningen braketten fra kontroll arm.
4

Fjern mutterne /bolter som forbinder støtdemper nedre enden til kontroll arm og trekk sjokk ut av bilen nedenfra
5

Løsne bremseslangen er braketten fra kontroll arm ved å fjerne sin bolt, og deretter fjerne den fremre stabilisator bar lenke nøtt å koble den fra kontroll arm;. holde sin metall vaskemaskin og gummi foring i nærheten.
6

Komprimer spolen våren med en fjær kompressor, å følge instruksjonene for at kompressoren.
7

Separat kontroll arm fra styringsgruppen knoke ved å fjerne splinten, løsne ball stud mutter uten å fjerne den, og med en avtrekker verktøy for å skille de to delene.
8

Trekk den nedre kontroll arm og kuleledd fra rammen parentes etter fjerne sine pivot bolter i nedre tverrbjelke.
Installasjon
9

Hev erstatning kontroll arm og kuleledd i posisjon og installere sine pivot bolter og andre festeanordninger. Kontroller at bolter er vendt forover slik at nøttene er på forsiden, og ikke stram til mutterne helt til ennå.
10

Guide kontroll arm mot styringsgruppen knoke med et gulv jack, setter kuleledd stud i hullet i knoke, installere mutteren til mellom 83 og 112 fot pounds, og installere en ny låsesplint.
11

Re-koble stabilisator bar og installere støtdemper.
12

Koble torsion bar og anti-lock ledning brakett for en fire-wheel-drive lastebil. Re-koble bremseskiven og kalipperen med sin festebrakett på en to-wheel-drive modell.
13

Hev kontroll arm igjen med gulvet jack til den når normal kjørehøyde, og deretter stram kontroll markedsmessige pivot bolter til mellom 121 og 147 fot pounds.
14

Re-kobler hjulene og skliplate og senke bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62443.html

Previous:
Next:

Body Shops