Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Automobile Dent Removal

Det er to typer bulke reparasjon når det kommer til biler: store og små. Stor bulk reparasjon må gjøres på en auto body shop; skaden vanligvis resultater fra en stor kollisjon, og reparasjon kan være svært dyrt. Auto body butikker også gjøre mindre bulke reparasjon for paneler av bilen for en pris, men disse bulker kan fjernes hjemme med noen enkle stykker av utstyr eller materiell. Tørris

Tørris kan kjøpes hos din lokale matbutikk og kan enkelt fjerne små bulker fra kroppen av bilen. Bare trykk på tørris til bulk i noen sekunder og deretter fjerne den for å se om bulk er borte. Fortsett å gjøre dette til bulk går unna. Dette fungerer best med svært små bulker, men det fungerer og er veldig billig. Vær forsiktig så du ikke berører tørris med bare hendene, men som det er så kaldt det kan brenne huden din.
Hair Dryer og Air Duster

er en enkel måte å fjerne bulker, som du mest sannsynlig har disse to elementene tilgjengelig eller lett tilgjengelig uansett hvor du bor. Ved å dreie luft duster opp ned, blir den flytende karbondioksyd som produseres, som er svært kaldt. Først bulke må varmes opp med en hårføner i ca 30 sekunder. Så raskt bruke den kalde flytende karbondioksid fra opp-ned luft støvkost til bulk. Den ekstreme endring i temperatur bør pop bulke ut på egen hånd. Hvis det ikke skjer umiddelbart, prøv på nytt.
Lettere og Air Duster
p Hvis en hårføner er ikke tilgjengelig, en lighter og luft duster kan benyttes, og kan være en enda billigere og mer effektiv måte for å fjerne bulker fra en bil. Denne precedure innebærer det samme prinsipp for oppvarming av bulk og deretter kjøle det raskt, men med en lettere i dette tilfelle, og et foldet stykke folie over bulke seg. Folien er integrert her, som en lighter mot bulke alene vil brenne eller smelte lakken på bilen din, forårsaker mer trøbbel enn det som var der før. Når bulkete området har blitt varmet opp med lighter, umiddelbart kjøle den ned med flytende karbondioksid fra luften støvkost.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62367.html

Previous:
Next:

Body Shops