Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan du driver et Spray Booth

En spray messe er en viktig del av utstyret som brukes primært i kroppen butikker hvor bilulykke reparasjoner finner sted. De serverer en rekke funksjoner som inkluderer filtrering av skadelige gasser, kjører på en optimal temperatur under lakkering og gir en lav-bake tørking alternativ som bidrar til å øke workshop behandlingstid. Sprøyteboksen integritet kan forbedres ved riktig operatør bruk og gjennomføre detaljerte vedlikeholdsplaner på en jevnlig basis. Du trenger
Spray Booth
Beskyttende anti-statiske kjeledress
Latex Gloves
Air-matet åndedrettsvern
Vis mer Instruksjoner
Oppstart

1

Før maling kan starte, må en sprøyteboks å kjøre i flere minutter å opprette en omgivelsestemperatur. Hovedbryter må være slått på slik at en elektrisk strøm kan etableres.
2

Ringer på kontrollpanelet bør sjekkes før sprøyteboksen driften starter. Ambient sprøyting ganger bør settes til ca 20 grader Celsius og boden bør settes til "spray"-funksjonen.
3

messe kan slås på ved hjelp av den grønne trykknappen gitt. Dette vil aktivere brennere og filtreringssystem og bringe messe opp til arbeidstemperatur. Mens messe varmes opp, kan maling blandes og legges til pistolen. Hele arbeidsområde skal være ren og fri for tripping farer før maling begynner.
Maleri
4

Før inn i sprøyteboks å male, må riktig sikkerhetsutstyr være slitt. Antistatiske kjeledress beskytte klær og frastøte støv mens gummihansker stoppe maling kommer i kontakt med huden. Viktigst, må luftmatet åndedrettsvern brukes til enhver tid.
5

Bare personen male et kjøretøy bør være i sprøyteboks mens arbeidet pågår. Dette beskytter andre ansatte fra farene ved skadelige damper og reduserer mengden av støv generert ved stadig å åpne og lukke messe dører.
6

Ved påføring av vannbaserte materialer, er mange moderne sprøytebokser utstyrt med vifter at hjelpe herdeprosessen. For å aktivere dem, rett og slett gå ut av spray messe og velg "blitsen" på kontrollpanelet gang et strøk maling har blitt påført. Standen vil gå tilbake til "spray"-modus automatisk når blitsen av perioden er fullført.
Baking
7

før steking, la male å bosette på et kjøretøy for ca 10 minutter. Dette gjør løsemidler til å stige fra den malte overflaten, og bidrar til å hindre dukker under ovnen prosessen.
8

at alle løsemidler, for eksempel panel tørke og hermetiske tynnere, blir fjernet fra sprøyteboksen før baking begynner . Sjekk at steketemperaturen er satt i henhold til tekniske datablad knyttet til malingsprodukter som brukes. Dette vil vanligvis være i regionen på 70 grader Celsius.
9

Slå av ovnen og flytte bryteren fra "spray" til "bake"-alternativet. Når filtreringssystem har stoppet, trykker den grønne knappen på kontrollpanelet for å aktivere bakeprosessen.
10

Ikke gå inn igjen i sprøyteboks eller annen grunn mens baking foregår. fleste materialer må være bakt i ca 30 minutter men igjen, bør operatørene se i de tekniske datablad følger med maling de bruker.
11

Ved ferdigstillelse, la den avkjøle i 10 minutter før avsløre bilen.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62769.html

Previous:
Next:

Body Shops