Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Verktøy for Maling og Karosseri

An auto body shop har å stri med å reparere og erstatte den skadede kroppen komponentene i en bil, og deretter male det skadede området for å gjøre det matche resten av bilen. Denne type arbeid krever svært spesifikke verktøy, hvorav mange er vanligvis ikke funnet utenfor en body shop. Spesialiserte verktøy som dette er nødvendig for kroppen fungerer, men de vanlige verktøy som enhver annen mekaniker ville bruke er også nødvendig. MIG sveiser

Selv om andre typer av sveisere kan også anvendes i et legeme butikk, er den vanligste typen av sveising utført på biler MIG-sveising. Metal inert gass sveising blir brukt til å skape sterke sveiser som ikke blir forurenset av miljøet på grunn av den beskyttende gass boble som danner rundt sveisen som det er gjort. Det er populært for bruk i auto body butikker fordi en god MIG sveiser kan lage sterke sveiser som er svært liten og ryddig, og likevel sterk. Styrke og utseende er både kritisk i auto body reparasjon, noe som er grunnen til dette er vanligvis den sveisemetoden av valget.
Hammers og Dollie

Mye av arbeidet som en body shop ikke innebærer bulke reparasjon. Ideelt sett bør store bulker fjernes fra baksiden av panelet der dent er plassert. Kroppen arbeidstaker vil fjerne det han har å komme inn bak metall panel, og deretter forsøke å hamre ut bulken bakfra. Dette gjøres ved hjelp av en rekke spesielle body shop hammere og dollys. Dollie er verktøy med glatt metall ansikter. Dollie kommer i forskjellige former med varierende kurver på ansiktet deres. The body shop tekniker vil bruke en dolly med en kurve som passer til kroppen panel som han jobber med. Deretter vil han sandwich panel mellom hammer og dolly og prøve å returnere panelet til riktig form.
Stud Sveiser og Slide Hammer

Når en bil har større bulker, eller bulker som ikke kan fjernes med hammer-on-dolly metoden, må kroppen shop bruke to verktøy som heter stud sveiser og raset hammer for å fjerne bulker. Stud Sveiser steder spiker-lignende pigger inn i bulk i steder som arbeidstakeren mener vil tillate ham å trekke ut bulker. Deretter vil han bruke slide hammer for å trekke ut bulker. Raset hammer festes til stendere for å gi sterk trekkraft for å fjerne store bulker.
HVLP Paint Gun
p Dette er et moderne verktøy som vokser i popularitet. HVLP står for høyt volum lavt trykk. Disse nye maling våpen er favoriserte for sin evne til å gi bedre effektivitet. Dette gjør dem både mer miljøvennlige og bedre verktøy for å oppnå best mulig maling arbeidsplasser. Ifølge EPA, som er oppmuntrende sin adopsjon av kroppen butikker, kan de også bidra til å holde kostnadene nede ved å redusere materielle avfall.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62798.html

Previous:
Next:

Body Shops