Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan Sett Fender på en Jeep Grand Cherokee

Hvis Jeep Grand Cherokee framskjerm er skadet eller rust, kan du erstatte den med grunnleggende verktøy og litt tid. The front fender er festet flere steder til metall på nesen av Jeep med skruer og bolter som enkelt kan taes ut. En erstatning fender kan kjøpes nytt fra Jeep-forhandler eller på noen auto deler butikker. Du kan få en brukt fender på mange berging meter også. Fender må males på et tidspunkt med mindre du får heldig og finne en som matcher fargen på Jeep din. Du trenger
Flat skrutrekker
Socket satt
Vis flere instruksjoner
en

Fjern fender liner fra hjulet godt av Jeep. Det er holdt i med flere plast nagler. Bruk en tynn flat skrutrekker til å lirke dem løs og skyver hele liner ut og sett det til side.
2

Dra hjørnet av støtfangeren konseptet tilbake og finn de to fender bolter under den. Fjern boltene med en stuss og skralle.
3

Finn de to fender festebolter på bunnen av fender rett bak fender godt åpning. Fjern begge bolter med en stuss og skralle. Det er også to bolter plassert inne i fender like over disse to bolter. Komme inn i fender fra fender godt og fjern begge disse boltene også. Du kan trenge en forlengelse på socket og skralle å nå boltene.
4

Åpne panseret og fjern de tre fender skruene langs den øvre kanten av dekselet. Fjern fender fra Jeep ved å trekke den ut og vekk fra kroppen. Plasser en ny fender i stedet sin og installere de tre festeboltene langs den øvre kanten. Stram boltene med en stuss og skralle.
5

Installer de to boltene bak fender, de to nederste bolter nær døren ved foten av fender og de to under dashbordet. Trekk til alle skruene med en socket og skralle etter å ha justert døren.
6

Sett fender liner og fest den med plast nagler. De bare presse inn i hullet i fender liner og deretter hullet i fender bak liner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62409.html

Previous:
Next:

Body Shops