Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan erstatte bakre Hatch versjon på en 2005 Chevy Tahoe

Den bakre luke på en 2005 Chevrolet Tahoe har en utløsermekanisme som kobles til låsen og holder døren lukket. Hvis denne luke frigjøring svikter, så baksiden av løping ikke vil være i stand til å åpne seg. Tilsvarende, hvis bakre luke utgivelsen stikker, så kan det være et tegn på at utgivelsen svikt er på vei. Bytte ut den bakre luke utgivelsen bør ta omtrent en time å gjøre. Du trenger
Liten blad flat skrutrekker
Interiør trim panel flytting verktøyet
3/8-inch skralle og socket sett
Replacement bak luke utgivelsen
Vis flere instruksjoner

en

Åpne opp luken. Trykk på de små push-pins som ligger ved siden av luken med den lille blad flat skrutrekker, og fjern resten av klippene som holder panelet til luken bruker Interiør panel flytting verktøyet. Trekk panelet ut av bakluken.
2

Fjern c-klippet holder utgivelsen kabelen bak luke utgivelsen bruke det lille bladet flatt skrujern. Koble fra ledningene til luken med hendene. Unbolt bak luke utgivelsen fra luke med 3/8-inch skralle og socket, og deretter fjerne det fra luken.
3

Sett erstatning bak luke slipper inn i fabrikken plassering og bolt det på plass med 3/8-inch skralle og socket. Installere kabelen med c-klips og små blad flat skrutrekker, og koble ledningene på plass.
4

Skyv trim panel på bakre luke med hendene. Trykk på de bakre push-pins fra panelet rundt luken låsen med hendene. Stenge luken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62816.html

Previous:
Next:

Body Shops