Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan du prisen en Paint Job for a Car

En maling jobb er en automotive service gjøres for å gjenopprette og /eller tilpasse en bil til en bestemt preferanse eller stil. Maling jobber har blitt ganske kreative i løpet av årene, fra én farge til flere farger, sammen med grafisk design og andre digitale sjablong kunst design. Prisen på tjenesten kan variere enormt avhengig av maling kvalitet og finish, som merke og modell av bilen malt, og teknisk av grafisk design. Omdømmet til paint shop er også en viktig faktor i prisen på maling jobb. Instruksjoner
en

Utarbeide en liste som inneholder nøyaktig hva du vil ha gjort til bilen. Hvorvidt bilen trenger en touch-up eller full maling jobb er en stor faktor i kostnadene. Dette kan brukes som en idédugnad, slik at du kan begynne å bygge et fundament for maling jobb pris. (Bruk resten av følgende trinn for å kompilere hele listen.)
2

Bestem den fargen du vil at bilen skal være. Hvis du ønsker å endre fargen på bilen, vil prisen øke, som mer arbeid er nødvendig. Den eldre maling bilen må skrapes fra bilen før ny maling kan påføres.
3

Velg type maling du ønsker. Det valget vil påvirke kostnadene. Kostnaden av malingen varierer, som lav kvalitet maling priser i forhold til premium maling prisene kan variere fra mellom et par hundre dollar til noen få tusen dollar.
4

Bestem antall malingslag du vil å ha anvendt til bilen. Jo dypere lagene og antall lakken, ser bedre maling jobb.
5

Factor i størrelsen på bilen. De fleste lakkeringsverksted vurdere dette en stor faktor i å bestemme en pris, fordi størrelsen på bilen påvirker kostnadene av maling og arbeidskraft.
6

Besøk din lokale lakkeringsverksted å se sitt arbeid i egen person, og få et pristilbud basert på innstillingene du har satt sammen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62349.html

Previous:
Next:

Body Shops