Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan Sammenlign Auto Paint Prisene

Når man sammenligner lakkeringsverksted priser, er det mange faktorer å vurdere og budsjettet er bare ett problem. Hva du kan forvente fra maling jobb er en viktig faktor i den type maling du skal velge. Den type bil som skal males også bør tas i betraktning. Du ønsker ikke å bruke feil maling for en bestemt bil rett og slett fordi prisen på malingen er mindre. Sammenligning av maling prisene er ikke så vanskelig som det kan virke. Instruksjoner
en

Betrakt et høyverdig automotive emaljen hvis du søker en maling som vil være varig. Dette vil være mindre kostbart alternativ
2

Velg en holdbarhet pluss katalysert emaljen hvis du ønsker en maling som er motstandsdyktig mot ekstremvær, kjemikalier og veiforhold. Denne malingen er et steg opp i pris, men fortsatt en god verdi for mer ytelse fra maling.
3

Purchase ett-trinns polyuretan med fugemasse hvis du ønsker overlegen motstand mot solens ultrafiolette stråler. På sin hjemmeside, sier Maaco at denne malingen er et godt valg for store langsiktige resultater og verdi, og spesielt for lette metallfinish. (Se referanse 3)
4

Velg base coat klarlakk uretan hvis du søker en maling som har en to-trinns søknadsprosess med en base coat og en klarlakk. Dette duplikater fabrikken maling jobb. Dette valget gjør det bra på metallfinish og er holdbar. Dette er den dyreste malingen alternativet.
5

Sammenligne utvendig lakkeringsverksted priser på nettet og på billakk butikker i ditt område. Kjøpt maling ati lokale auto body shop eller online på anerkjente online som Sherwin-Automotive online (Se referanse 4), TCP Utland (Se Resource 1) eller på Maaco (Se referanse 3).
6

Tenk fargevalg ved å snakke med en salgsrepresentant om hvilken farge kan være best for ditt merke, modell og år av bilen. På TCP Global website, (se Resource 1), er det et bibliotek der du kan velge bilens merke, år og farge og vise en farge chip.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62655.html

Previous:
Next:

Body Shops