Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hva er Mica Automotive Paint ?

Mica billakk er en pearlized maling som skaper en flerfarget effekt på biler . Det er gjort med glimmer , et krystallinsk mineral. Identifikasjon

Mica er det generelle navnet gitt til en gruppe på 37 krystallinske silikatmineraler . Mica kan være grunnen til små flak og lagt til maling for å gjøre dem skinnende og iriserende . Ifølge Mineral Information Institute , ordet " glimmer " er relatert til det latinske ordet " micare ", som betyr " å skinne ".
Egenskaper

Mica flakes opptre som små prismer , refracting hvitt lys i forskjellige farger. Med glimmer billakk , tar bilen på forskjellige nyanser fra ulike vinkler . Metallisk billakk , på den annen side bruker små flak av aluminium for å reflektere lys. Dette gir målgang glans og gnisten , men fargen ser lik ut fra alle vinkler .
Hensyn

Metallic og glimmer automotive maling koster omtrent det samme for forbrukerne . Begge typer maling tendens til å skjule riper og bulker bedre enn vanlige glans maling . På grunn av sin luksuriøse utseende , kan glimmer maling bringe en høyere pris når du selger bilen .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62653.html

Previous:
Next:

Body Shops