Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Slik unngår du at Flash Rust på Steel

Flash rust er en vanlig foreteelse når du arbeider med metall, og det er flere forskjellige årsaker til at det skjer. Det skjer når skjæring av metall med en vannjet, eller når belegg på overflaten med en vannbasert materiale. Forebygge flash rust betyr stoppe den før den har en sjanse til å stille, og det betyr skikkelig beskytte metall. Du trenger
Red slitasje pad
Automotive renere /avfettingsmiddel
lofri papirhåndklær
Self-etsning primer spray maling
Vis flere instruksjoner
1

Gni ned stål panel med en rød scuffing pad. Dette vil forberede primer for mekanisk heft, men også vil rense av enhver overflate rust på metallet.
2

Tørk av panelet med bil renere /avfettingsmiddel og lofri papirhåndklær. Dette vil fjerne alt fett fra panelet og at primer kan synke ned i metallet.
3

Påfør self-etch primer bruker sprayboks. Arbeid horisontalt over panelet. For det første strøket, lett spray på primer slik at det ikke blir for vått, med 25 prosent overlapping på hver passering. Dette er den mist coat.
4

Påfør self-etch primer bruker sprayboks i en tyngre frakk, ved hjelp av de samme teknikkene som i trinn tre. Gjenta prosessen for i alt fire strøk. Metallet er nå beskyttet mot flash rust.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62335.html

Previous:
Next:

Body Shops