Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan å anslå Skade på en bil

Det virker som bilen skader av noe slag er uunngåelig for oss alle. Enten det er de irriterende parkeringsplassen dings og hakk våre åpne dører mot andre gjenstander eller mer alvorlig kollisjon skade, riktig estimerer at skaden er nødvendig dersom vi skal få en rettferdig reparasjonskostnader. Lære å gjøre dette bør være en del av bilhold, siden auto kroppen verksteder har blitt fanget mer enn en gang dra nytte av uinformerte drivere og forsikringsselskaper. Å vite hva som må repareres, hva som ikke fungerer og hvor mye det skal koste, kan du spare penger i det lange løp. Instruksjoner
en

Ro deg ned, hvis du nettopp har blitt rammet eller involvert i en ulykke. La sinne, frustrasjon eller frykt avta. Bruk et kamera eller en fra din mobiltelefon og ta flere bilder fra forskjellige vinkler så raskt som mulig. Ta bildene i tilstrekkelig men ikke for sterkt lys. Pass på at du fange det fulle omfanget av skaden.
2

Dato og tid bilder av alvorlige skader, hvis kameraet ikke gjør det automatisk. Gå tilbake til bilen, etter å sikre kameraet, med blokk og blyant i hånden. Inspiser hele bilen utvendig nøye. Åpne og stenge hver dør to eller tre ganger, hvis det fortsatt er mulig på vanlig måte, sjekke for eventuelle feil.
3

Gjør det samme med stammen og hette. Sjekk hele bilen, uansett hvor treffpunktet var, siden alvorlige konsekvenser kan deformere og ødelegge eller skade andre deler som ikke er direkte rammet av effekten. Åpne og lukke bagasjerommet og hette flere ganger, sjekke låsene for å sikre at de er i orden.
4

Sjekk dekk og hjul for skader. Legg merke til alle dekk som ikke ser ut til å sitte rett og ser normal. Vær spesielt oppmerksom på noen dekk mangler et hjul eller en annen opplagt synlige skader. Skriv ned eventuelle mangler eller skadet utvendig trim også.
5

Inspiser bilens interiør for skade neste. Se etter eventuelle manglende eller ødelagte knotter og håndtak. Teste funksjonaliteten av bilens tilbehør og alle innvendige dørlåser og låser. Sitt i førersetet, starte bilen og lytte etter eventuelle uvanlige lyder.
6

La bilen stå på i et minutt eller to, da, fraværende noen uvanlige lyder, tar den for en langsom, kort prøvekjøring. Sett den i revers først for å sjekke overføring funksjonalitet, stoppe og sette den i drive og kjøre sakte fremover. Lytt etter uvanlige lyder og vier spesiell oppmerksomhet til hvordan bilen håndterer. Kjør sakte og kontrollere styring og bremsing for normalitet.
7

Bruk dine bilder, visuell inspeksjon og notater som referanser for å ringe det lokale bilforretning, deler butikker og berging meter for den del kostnader og arbeidskraftkostnader for hver utvendig kroppsdel ​​som må skiftes. Ring en bil ramme butikk, hvis du har fått et alvorlig slag mot siden eller hjørne av kjøretøyet. La dem avgjøre om rammen er skjev før du betaler for å reparere det ville muligens bli klassifisert som en "utgjorde" kjøretøy dersom rammen ble vridd dårlig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62676.html

Previous:
Next:

Body Shops