Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

2005 Jeep Grand Cherokee Door fjerning

Hvis døren på 2005 Jeep Grand Cherokee har påført fysisk eller rust skade og må skiftes ut, kan du fjerne det med en rask prosedyre. Dørene er montert på et todelt hengsel, slik at heller enn å unbolting hengselet fra kroppen eller døren og å endre justeringen av døren, kan skille hengselet for å ta av dekselet. Dette vil spare deg for masse tid og frustrasjon i det lange løp, og fungerer på enten foran eller bak dørene. Du trenger
Floor jack
Flat skrutrekker
Hammer
Punch eller drift
Vis flere instruksjoner
en

Åpne døren din Store Cherokee. Finn ledningsnettet tilkobling som går gjennom dørkarmen fra kroppen av Jeep. Koble fra den elektriske kontakten fra kroppen der den møter døren ved å trykke inn låsetappen på tilkoblingen og trekke den rett fra døren.
2

Plasser en polstret gulv jack under midten av døren til å tåle vekten finn deretter hengselpinnene som går vertikalt gjennom midten av hengslene. På bunnen av hengselpinnen, vil du finne en liten semi-sirkulære klipp. Lirk dette klippet av pinnen med en flat skrutrekker men ikke miste det. Du vil trenge det for å montere hengslene.
3

Trykk hengselpinnen ut av hengslene fra bunnen med en hammer og dor eller punch. Gjenta dette på den andre hengslene og være forberedt på at døren kan falle litt når det løsner. Disse dørene er veldig tung, så får en hjelper hvis du kan.
4

Trekk døren tilbake, skiller de to halvdelene av hengslene. Sett døren til side på et trygt sted slik at komponentene ikke blir skadet med det er av Jeep.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62472.html

Previous:
Next:

Body Shops