Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Slik fjerner Rust From My Car Paint

Rust er aldri en god ting å se på bilen din maling. Du kan ikke bare male over det, du trenger for å fjerne all rust fra området og strippe den plassen til bart metall først, ellers rust vil komme tilbake. Det er flere måter å fjerne rust fra bilens lakk jobb. Den beste metoden for deg, avhenger av hvor ille rust er på bilen din. Du trenger
Rust fjerne penn
Sandpapir
Strøm jeksel
Sliping og /eller metall hjul
18 til 22 G metall
Sveising fakkel
Primer
Touch -up maling
Klarlakk
Vis flere instruksjoner
en

Kjør en rustfjerningsmiddel pennen over de svært små flekker. Denne "pen" er et verktøy med glassfiber tråder som plukke bort på rust som du vrir pennen mot overflaten.
2

Bytt til sandpapir for litt større flekker. Du må kanskje to typer sandpapir: Start ved å gni grovt papir mot rust å banke de større stedene løs, deretter gni finpapir mot det å hjelpe feie bort alt løsnet og gjenværende rust
3 <. p> Bruk en strøm jeksel med en sliping hjul for store flekker av rust, rubbing vinkelsliperen mot overflaten. Et metall sliping hjulet kan være nødvendig for overdreven rust, men vær forsiktig med det fordi det kan skade metall. I alle fall vil du sannsynligvis fjerne maling med rust.
4

Skjær bort og erstatte metall bare som en siste utvei. Du må bruke vinkelsliperen som en skjærende verktøy for å klippe bort metall, deretter bruke en fakkel for å koble ny 18 - til 22-gauge metall i stedet. Dette bør ikke være forsøkt med mindre du er en ekspert på å sveise-og metall.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62331.html

Previous:
Next:

Body Shops