Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan tjene penger Resirkulering bilbatterier

En bil eller lastebil vil gå gjennom flere batterier i sin levetid. Disse batteriene er fylt med farlige kjemikalier som kan lekke fra en undergraver batteri skallet. Mange velger å lagre disse døde batterier i sin garasje eller kjeller. Hva disse intetanende bileiere kanskje ikke vet er at de kan være i stand til å tjene noen kroner på disse batteriene. Gammel, kan døde bilbatterier resirkuleres for kontanter eller lagre kreditt. Du trenger:
Plastbøtter
Gummi hansker
Vis flere instruksjoner
en

Samle gamle batterier fra venner, familiemedlemmer og kolleger. Informere dem om at du vil bli kvitt noen bilbatterier de kan ha sitter i sine garasjer eller kjellere for dem.
2

Place hver av de gamle batteriene i en plastbøtte med hansker. Dette vil sikre at ingen batterisyre lekker på deg eller kjøretøyet. |
3

Place de bøtter i bagasjerommet eller baksetet i bilen din.
4

Ta ut batteriene til et metall gjenvinningsanlegg i ditt område. Arbeiderne vil gi deg penger for hvert batteri. Mengden av kontanter vil avhenge av størrelsen på batteriet, og vil variere avhengig av den tiden av året. Batteriene kan også tas til auto deler butikker eller verksteder. Disse institusjonene kan pusse opp gamle batterier og selge dem for en pris. De vil enten gi deg kontanter eller lagre kreditt for et gammelt batteri at de vil gjøre nye igjen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62579.html

Previous:
Next:

Body Shops