Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan Sveis kvart paneler

Road salt og fuktighet føre til at bak kvart paneler av eldre biler til å ruste. Når venstre ukontrollert, vil rust vokse inn i et hull med området rundt hullet bli tynn. Kutte bakre kvartal panel fra bilen og erstatte den med en ny kropp panel eliminerer rust. De nye kvartal panel sveiser i stedet for cut-out panel. Riktig justering og montering av nytt kvartal panel vil sikre en profesjonell reparasjon. Du trenger:
Wire hjulet
Vinkelsliper
0,023 diameter ER70S-6 MIG ledning
75/25 dekkgass
MIG sveiser
Sveising hette
Vis flere instruksjoner
en

Sikre en wire til vinkelsliper.
2

Clean maling og rust fra området over cut du gjort for å fjerne den gamle kvartal panel med wire. Rens primeren fra kanten av det nye fjerdedel panelet å sveise til kjøretøyet med ledningen hjulet. Fortsett å rense begge delene før du utsetter rent metall.
3

Installer en spole av 0,023 diameter ER70S-6 MIG wire og en flaske med 75/25 dekkgass til MIG sveiser.

4

Sett det nye kvartalet panelet på plass. Juster kroppens linjer av kvartalet panel med bilen døren og søm av koffertlokket.
5

Sett på en sveising hette. Juster spissen av MIG sveiser pistol med sømmen mellom vognkassen og kanten av det nye fjerdedel panelet. Trykk på utløseren av MIG pistol til å plassere en tack sveis på sømmen. Flytt ned to inches og plassere en ny tack sveis. Plassere en ekstra tack sveise annenhver inches til du kommer til motsatt ende av kvartalet panel.
6

Juster tuppen av MIG pistolen med den ene enden av sømmen mellom det nye kvartalet panel og kjøretøyet kroppen.
7

Nedre din sveise panseret. Trykk på utløseren av MIG pistol. Flytt MIG pistol 1/8 tommer og stoppe for telling av én. Flytte en annen 1/8 tommer og telle til én. Gjenta til du har sømmen sveiset.
8

La sveisen avkjøles før sliping og etterbehandling sveiset søm.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62651.html

Previous:
Next:

Body Shops