Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan Prep en Urethane Bumper

Urethane støtfanger dekker effektivisere utseendet av et kjøretøy. Siden uretan ikke er et metall, er ekstra prep arbeidet som kreves for maling til å feste til dekselet. Uten skikkelig prep arbeid, malingen vil flasse støtfangeren dekselet kort tid etter feste det på bilen. I løpet av støpeprosessen, små hull og hakk dannes på den ytre overflaten av uretan. Riktig prep arbeid fjerner også små defekter fra overflaten av støtfangeren dekselet. Du trenger
Sandpapir, 400-grit
fuktig klut
Body filler med herder
papp
Plastic nal
Sliping disker, 200-grit
Plansliper
Aerosol primer
Vis flere instruksjoner
en

Hånd sand den synlige siden av uretan støtfanger med 400-sandpapir. Tørk slipestøv fra overflaten av støtfangeren med en fuktig fille når støtfangeren er glatt og jevn med en matt overflate.
2

Mix sparkel med mengden herder angitt på baksiden av kroppen filler kan på et stykke papp med en plast nal.
3

Påfør et tynt lag med blandet sparkel over grove områder av uretan støtfanger. Tillate kroppen filler å stivne ved berøring.
4

Fest en 200-grit sliping plate til en eksentersliper. Sand kroppen filler glatt med overflaten av støtfangeren med eksentersliper.
5

Hånd sand hele støtfanger med 400-sandpapir for å jevne ut eventuelle sliping merker etter den eksentersliper.

6

Tørk av støtfangeren med fuktig klut.
7

Hold en boks med godt ristet aerosol primer seks til åtte inches fra overflaten av uretan støtfanger. Trykk tuppen av spray kan mens konstant bevegelse kan. Dekk hele støtfanger med et jevnt lag med primer for å forberede støtfangeren for maling.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62687.html

Previous:
Next:

Body Shops