Bak Hydraulisk brems Feilsøking

bak hydrauliske bremser er en ganske enkel, men svært viktig system på en bil. De bakre bremser seg er bare en del av den bakre bremse-system, som kan utvikle en rekke problemer som følge av skade eller års bruk. Heldigvis er baksiden av noen bremsesystemet ganske enkel, og lett å diagnostisere. Testing

Den enkleste måten å finne ut om du selv har en bakre bremsesvikt er den klassiske "grusvei test." Finn en skitt eller lime-rock veien med en svak kurve i det, og akselerere bilen opp til 20 til 25 miles per time. Gulv bremsene i din beste forsøk på å låse dekkene. Gå tilbake og sjekke fartsstripene.

Normal skli-merker med en ABS utstyrt kjøretøy vil ligne en rekke små streker i veien, som er et resultat av ABS-systemet er gjentatt påføring og slippe press. Hvis de bakre fartsstripene utstilt ved denne testen er helt solid, da har du en feil på ABS-systemet. Hvis du kan oppdage låse opp av forhjulene bare, så din bakbremsene ikke får trykk og har sviktet fullstendig.
Rear Brake Failure
p Hvis bakbremsene helt klarer å engasjere seg eller gjør det bare lett, deretter mer enn sannsynlig er det et problem enten i master sylinder eller ABS (Anti-Lock Brake) System. Nesten alle moderne biler bruker en dual master sylinder, og intern lekkasje i enten master sylinder eller ABS-systemet kan resultere i en normal-følelse pedal uten engasjement av foran eller bak bremser.

Feil på ABS-systemet til modulere vil føre til den samme effekten. Dette er mer enn sannsynlig på grunn av en funksjonsfeil servo eller en fast ventil i ABS fordelingsblokk. ABS feil vil ofte være ledsaget av et dashbord varsellys.
ABS Failure
p Hvis din ABS distribusjon blokken fungerer, så problemet vil enten være en dårlig hjul-speed sensor eller løs /korrodert ledningsnett. Noen biler har egne sikringer for foran og bak ABS-systemet, så sjekk disse også. Enhver svikt i denne typen vil utløse en dash-board varsellampe.
Lekkasje
p Hvis en bremsepedalen synker helt ned til gulvet, eller vil ikke holde kjøretøy mens i stasjonen, så det kan være en lekkasje i linjene. Lekkasjen kan ved meget små, men en hvilken som helst mengde av luft inn i systemet vil resultere i denne effekt. Dersom lekkasjen er for liten til å bli detektert, prøve vakuum for traktorens bremser. Noen effekt på bremsing etter blødning er en indikator på lekker linjer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64551.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer