Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

2006 Buick Terraza Fuel Economy

The 2006 Buick Terraza ble produsert i tre konfigurasjoner: 3,5-liters 4-hjulsdrift, 3,5-liters front-wheel-drive (FWD) og 3,9-liters FWD. Alle tre modellene hadde 4-trinns automatisk girkasse og 6-sylindrede motorer. Den estimerte EPA kjørelengde vurdering for hver av de tre kjøretøyene var basert på fabrikk-ny tilstand, og den faktiske kjørelengde kan variere basert på alder, bruk og kjørevaner. I forbindelse med EPA anslag, gir det amerikanske Department of Energy har også en luft-forurensning score og estimater av drivstoff økonomi, energi påvirkning og karbonutslipp for hvert kjøretøy. AWD Terraza

2006 Buick Terraza all-wheel-drive (AWD) modellene kom med enten fire-wheel-drive eller AWD, begge hadde en anslått samlet EPA rating på 17 miles per gallon (mpg) . Bilen gjennomsnitt 15 mpg i byen og 21 mpg på motorveien. Bilen ble anslått å konsumere 20,1 fat olje per år, og vil koste ca $ 4,21 å kjøre 25 miles.
FWD Terraza

2006 Buick Terraza FWD-modellene kom med enten en 3,5-liter eller 3,9-liters motor. Imidlertid gjorde motor valg ikke har noen innvirkning på drivstofforbruket. FWD modellen anslagsvis kombinert EPA vurdering av 19mpg. Bilen gjennomsnitt 16 mpg i byen og 23 mpg på motorveien. Bilen ble anslått å konsumere 18,0 fat olje per år, og vil koste ca $ 3,76 å kjøre 25 miles.
Fuel økonomi

Det koster å kjøre 25 miles er en beregning kjent som drivstoff økonomi. The US Department of Energy gir denne verdien basert på noen viktige forutsetninger: 55 prosent av kjøringen foregår i byen, er gjennomsnittlig drivstoffpris $ 2,86 og gasstanker fylles opp når du er på 10 prosent av full kapasitet. Fra disse forutsetningene, kan ikke bare kostnadene for å kjøre 25 miles beregnes, så kan den beregnede årlige drivstoffkostnader (for et gjennomsnitt på 15.000 miles i året). For 2006 Buick Terraza, er de årlige drivstoffkostnader anslått til å være mellom $ 2257 og $ 2523, med hver fill-up koster ca $ 63.
Carbon Footprint

USA Department of Transportation anslår også en carbon footprint score, noe som kvantifiserer et bilens innvirkning på klimaet ved bruk av gjennomsnittlige utslipp av karbondioksid fra eksosanlegget. 2006 Buick Terraza hadde en carbon footprint score på 9,8 for FWD modeller og 11,0 for AWD-modellen. Den minimal innvirkning stillingen var 3,5 og maksimal effekt poengsum var 16,2.
Air Pollution Score

2006 Buick Terraza hadde en luftforurensning score på seks på en skala fra 0 til 10 der 10 er best. Denne verdien er anslått av EPA og er basert på luftbårne forurensende utslipp. Ved å måle miljøgifter som karbon-holdige forbindelser (f.eks NMOG, NMHC og THC-typer), nitrogenoksid, svevestøv, karbonmonoksid og formaldehyd, kan bilens innvirkning på menneskers helse skal måles. Disse miljøgiftene også bidra til smog formasjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135312.html

Previous:
Next:

bensin