Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hva Fuel er anbefalt for Cadillac CTS?

The Cadillac CTS er en midsized luksusbil, tilgjengelig som en sedan, sport wagon og, snart, som en coupé. Først utgitt for 2003 årsmodell, gjorde de andre generasjon CTS sin debut i 2008 årsmodell. Historie

Cadillac er den eldste av GMs merker, grunnlagt i 1902. Gjennom årene bilprodusenten har produsert det meste store, luksuriøse biler med CTS som representerer den minste Cadillac tilgjengelig for øyeblikket.
CTS

Cadillac CTS er den fjerde i en serie av mindre Cadillacs produsert, som begynner med Sevilla i 1970, Cimarron på 1980-tallet og Catera på 1990-tallet.
Fuel

Ifølge Business uke, "... den CTS bruker [mer] billig vanlig bensin, mens rivalene alle krever premium drivstoff."
Unntak

Cadillac bygger en spesiell CTS -V-modellen utstyrt med en kompressor. Det 6.2L, 556-hestekrefter V8 er sammenkoblet med enten en sekstrinns automatisk eller seks-trinns manuell girkasse. Ifølge GM, krever Cadillac CTS-V premium drivstoff.
Bruksanvisning
p Hvis du ikke er sikker på hvilken CTS modellen du eier, sjekk brukerhåndboken for drivstoff informasjon. Hvis den manuelle sier en bestemt drivstoff er nødvendig, sørg for å følge det som er foreslått for å bevare garantien.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135313.html

Previous:
Next:

bensin