Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Slik fjerner gamle gass fra Tanks

Når du gjør reparasjoner eller utskiftninger på et kjøretøy, kan du oppleve at du trenger å tømme gasstanken. Ved tømming av gasstanken, sørg for å ta forholdsregler som gassen er brannfarlig og kan være farlig. Forsøk aldri å fjerne gass ved å snylte gjennom munnen, dette er farlig og kan være dødelig. Du trenger
skrutrekker
hevert pumpe kit
Gass kan
Vis flere instruksjoner
en

Kjøp en hevert pumpe kit. Vær sikker på at den er kompatibel med bilen din og at vannlåsen er trygt å bruke med gass. Du må også sørge for at settet er utstyrt med en lang slange som når helt inn i gasstanken. Det må komme helt til bunns for å fjerne den gamle gassen i tanken din. Hvis den ikke gjør det, kan du vanligvis kjøpe en separat. Hevert kits er tilgjengelig hos din lokale jernvarehandel og auto deler butikken.
2

Sett sammen din kit. Sørg for å følge dine spesifikke hevert instruksjoner og montere det riktig. Det er viktig at alle tilkoblinger er sikre og slangene er festet til riktig ventil.
3

Kontroller at det ikke er en liten metall stykke som hindrer alt fra å komme inn gasstanken. Denne lille metall stykke kalles en baffel, og dens formål er å holde fremmedlegemer fra drivstofftanken. Ved hjelp av en skrutrekker, skyver den åpen, slik at du lett kan sette sifongslangen i.
4

Sett slangen inn i drivstofftanken. Pass på at du skyver slangen så dypt som mulig inn i drivstofftanken. Sette den andre enden av slangen, eller avløpsslangen, kan i en tom gass for å fange den gassen som kommer ut. Kontroller at avløpsslangen er lavere enn den slangen som går inn i gasstanken.
5

pumpen stempelet. Din hevert kit bør ha en pumpe knyttet til den. Du vil ønske å trykke stempelet tre til fire ganger. Heve stempelet opp og gassen skal begynne å strømme fra tanken til kannen. Når strømmen ser ut til å stoppe, kan du fjerne drivstoff som fortsatt er inne i slangen med et annet sett med raske pumper. Sørg for å kvitte deg med den gamle gassen på riktig måte.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135088.html

Previous:
Next:

bensin