Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan kjøpe en Gas Moped

Med gassprisene stiger, er alle på jakt etter måter å spare på drivstoff. Hvorfor ikke ri en gass moped? Gass mopeder er stor drivstoff kjørelengde og er morsomme å ri om du gjør din vei til jobben eller bare ute for å ha det gøy. Instruksjoner
en

Hvordan kjøpe en Gas Moped Trinn 1

Det første du må vurdere når du kjøper en gass moped er hvordan bif av en motor du vil ha. Det er 50cc mopeder som vanligvis får mellom 80 og 100 mpg men bare har en toppfart på ca 35 til 40 mph. Disse mopeder er mer egnet for bare kjører rundt i byen.

Du kan også velge en større motor som en 150 cc motor som kan nå hastigheter i overkant av 50mph, men kan få litt dårligere gass kjørelengde enn en 50cc. Denne modellen er best hvis du skal reise lengre avstander og kan ha til å bruke veier med fartsgrense på 45mph eller høyere.
2

Hvordan kjøpe en Gas Moped Trinn 2

Når du har din moped gass moped plukket ut, kan du nå handle for tilbehør. Først og viktigst du må kjøpe en hjelm. Ikke bare vil dette beskytte deg i en krasj, men de fleste statene krever at du bære en allikevel.

Andre ting du kan kjøpe til din moped inclue en frontrute, som vil beskytte deg mot insekter mens du er på reise ned den road.If din moped ikke allerede kommer med det, kan du kjøpe en låsing kupé for baksiden av det, for å lagre elementer mens du er driving.A vanntett deksel er også en god idé å kjøpe hvis du har tenkt å forlate moped parkert utenfor.

Når på moped butikk eller forhandler, kan du prøve å forhandle frem en rabatt for tilbehør sammen med kjøp av moped, vil de fleste forhandlere være villig til å prute med deg for å få salg.

3

Hvordan kjøpe en Moped Trinn 3

Før du kjøper din moped, sjekke statlige og lokale lover angående bruk av mopeder, ulike stater har ulike regler om hjelm på seg, lisensiering og registrering og forsikring.
4

Nyt ny gass moped sammen med alle pengene du sparer på gass!

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135196.html

Previous:
Next:

bensin